Junior AutoCad Tekenaar
Flexibility
Enschede, NL
4 dagen geleden

Voor een gerenommeerd Bouwbedrijf in Twente ben ik per direct op zoek naar een startende Junior Tekenaar / Werkvoorbereider

Onze opdrachtgever is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel heeft de afgelopen jaren enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Ze realiseren vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen.

Als werkvoorbereider / tekenaar communiceert je met afnemers, adviesbureaus en leveranciers. Dit om tot een zo goed mogelijke voorbereiding voor de productieafdeling prefab houtskeletbouw te komen.

Je maakt detailtekeningen en de daarbij behorende materiaalstaten. Je bestelt de materialen ten behoeve van de productie van HSB-elementen en overige materialen zoals bevestigingsmiddelen en gereedschappen.

Je vraagt prijzen op van materialen en vergelijkt ze om zodoende de juiste leverancierskeuze te kunnen maken en de kosten zo beperkt mogelijk te houden.

Om tot een optimaal resultaat te komen betrek je tijdig de uitvoerende medewerkers uit de timmerfabriek bij het project en vinden er evaluaties plaats.

Wat vragen wij

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO / HBO- bouwkunde;
 • Je beschikt over bouwtechnisch inzicht;
 • Je hebt Kennis van de HSB-branche;
 • Je beheerst 2D en 3D modellering, ervaring met Tekla is een pré;
 • Je bent bekend met het BIM-proces;
 • Je bent accuraat, gestructureerd en kunt in teamverband werken en;
 • Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit.
 • Wat bieden wij

  Een interessante fulltime baan met veel uitdaging. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een leuke en informele werksfeer bij een interessante opdrachtgever.

  Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een professionele organisatie.

  Cv's sturen naar : arthur.maathuis flexibility.nl

  Voor meer info : 06-24405968).

  Zien wij op basis van je CV voldoende raakvlakken, dan nemen wij telefonisch contact met je op (binnen 1 werkdag).

  Wanneer wij allebei merken een duidelijke aansluiting te zien in jouw achtergrond en motivatie, dan ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier