Bedrijfsleider
New York Pizza
Den Haag Leyweg
3 dagen geleden

Inleiding

Heb jij overzicht, mensenkennis en management skills? Kortom, ben jij een echte eindbaas? Start dan als bedrijfsleider bij New York Pizza!

Wij zijn op zoek naar een bedrijfsleider die eindverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de motivator achter het team en zorg ervoor dat elke klant een tevreden klant is.

Dat doe je door het inplannen van personeel, actief leiding geven / nemen, trainen en coachen, toezien op de bakresultaten en verantwoordelijkheid te nemen op gebied van hygiëne (HACCP).

Daarnaast houd je je ook bezig met het voeren van marketing en ben je bezig met financiële zaken, zoals de omzet, inkoop kosten, personeelskosten, voorraad wisselgeld en (bank)stortingen.

Met enige regelmaat vind er onder jouw leiding overleg plaats op de vestiging om diverse lopende zaken met het personeel te bespreken.

Benodigdheden

Jij hebt ervaring als leidinggevende in de horeca / fastfood sector en bent een echt mensenmens. Daarnaast ben je sterk in je communicatie en goed in het opbouwen / onderhouden van een team.

Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al teveel stress. Ook heb je inzicht in financiële zaken, ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

Wat bieden wij?

 • De verantwoordelijkheid over de leukste pizza-delivery vestiging van Nederland
 • Een leuk salaris
 • Flinke doorgroeimogelijkheden en trainingen
 • De nodige bedrijfskleding
 • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier