Parttime Schoonmaakmedewerker
VLS Schoonmaak
Sas van Gent, NL
2 dagen geleden

Parttime schoonmaakmedewerker Sas van Gent

VLS is met haar 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler.

VLS is trots op haar prominente rol als groot werkgever en ook het resultaat : schoonhouden. Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers.

Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.

VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor 9 uur per week. Ben jij iemand die flexibel is en die graag werkt onder goede arbeidsomstandigheden, samen met leuke collega’s en met genoeg doorgroeimogelijkheden.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor Sas van Gent. We zoeken iemand die parttime inzetbaar is binnen een basisschool.

De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag.

De schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats na schooltijd gedurende 1,50 uur per dag op maandag, woensdag en donderdag. Op dinsdag en vrijdag gedurende 2,25 uur per dag.

In totaal betreft de functie 9 uur per week.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier