Production Engineer
Voort
Hengelo, Nederland, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Alswerkvoorbereider geef je aan wat de optimale productiemethode is.Je bepaalt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en montagetijdenvoor zowel nieuwe producten als repeat producten.

Het verzorgen vanhet product review proces inclusief de daarbij behorendestuklijsten en documenten die in uniforme werkwijzen zijn opgenomenbehoort tot een belangrijke kerntaak.

Daarnaast ben je voor deworkcells de technische vraagbaak en de interface voorontwikkeling. Dit kan gaan over nieuw te ontwikkelen producten, alsook t.

b.v. spares / repairs / overhauls en de reguliere standaardproducten die aangeboden worden om door Final Assembly verwerkt teworden.

In overleg met de mechanische enelektrische constructeurs schrijf je wijzigingsvoorstellen.Eén van de uitdagingen binnen de afdeling Final Assembly is hetdigitaliseren van de werkzaamheden in de Supply Chain.

Hetinitiëren van en deelnemen aan verbeteractiviteiten is dan ook eenessentieel onderdeel van de functie.

Functie-eisen

Heb jij eenafgeronde opleiding op MBO 4 niveau met minimaal vijf jaar ervaringin de elektrische machinebouw dan zijn wij op zoek naarjou! Je bent een kei in het lezen van tekeningen waaronderelektrische principe schema’s.

Ervaring met een ERP systeem (bijvoorkeur Oracle) is een pré. Je bent een echte teamspeler,initiatiefrijk, pro-actief en je gaat een uitdaging niet uit deweg.

Verder sta je open voor veranderingen, heb je kennis van Leanmethodieken en vind je het interessant om te werken in eentechnische, internationale omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we continu aan jouw ontwikkeling.

Zodat je blijftgroeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1500,- zodatje blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaardenzoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen(overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van deopdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier