Woonzorgbegeleider, VIG somatiek
Saffier
Den Haag, Nederland
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij zoeken enthousiaste woonzorgbegeleiders / verzorgenden IG die graag werken in een leuk team binnen de somatische zorg.

Jouw rol als woonzorgbegeleider / verzorgende IG

Vind je het een uitdaging om samen met je collega’s het verschil maken voor de bewoners en draag je graag jouw steentje bij aan een optimale beleving van hun dag?

Je coacht en begeleidt bewoners op individueel niveau in al zijn / haar dagelijkse bezigheden. Als woonzorgbegeleider / VIG maak je gebruik van de aanwezige mogelijkheden van de bewoner, zodat deze een zo groot mogelijke zelfstandigheid krijgt of behoudt binnen een veilige woonomgeving.

Hierbij is het van belang om een goed contact met mantelzorgers te onderhouden.

Naast het verzorgen en begeleiden houd jij je bezig met het observeren van de bewoners. Het opstellen, uitvoeren en evalueren van het zorgleefplan met de daarbij behorende interventies behoort ook tot je werkzaamheden.

Wij focussen ons met elkaar op onderwerpen die het gevoel van welzijn en kwaliteit van leven bij bewoners vergroten.

Waar ga je werken?

Swaenesteyn is een levendig en gezellig WoonZorgPark in de Haagse wijk Leyenburg, op loopafstand is het winkelcentrum Leyenburg (hoek Escamplaan / Volendamlaan) te vinden.

Bewoners wonen hier zelfstandig, met de nodige zorg en behandeling. Swaenesteyn is in transitie van een traditioneel verzorgingshuis naar een woonzorgpark waar (ook) zwaardere somatische zorg wordt geboden.

Dit maakt Swaenesteyn tot een inspirerende werkomgeving, waar medewerkers gestimuleerd worden om mee te denken over de veranderingen en verbeteringen ten aanzien van de kwaliteit van zorg.

Een proactieve houding, eigen verantwoordelijkheid, reflectie en teamgeest zijn belangrijke waarden om hier invulling aan te geven.

Met ons team proberen wij met veel enthousiasme en plezier gezamenlijk de bewoners het zoveel mogelijk naar hun zin te maken.

Bewoners krijgen ondersteuning bij zorg en behandeling maar ook bij het realiseren van een zinvolle dag-invulling zoals ze dat thuis gewend waren.

Wij dagen elkaar uit om meer kwaliteit te leveren en samen het verschil te maken.

Jouw profiel

 • Je bent een echte zorgprofessional met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt een warm hart voor anderen, zowel voor cliënten, mantelzorgers en collega’s
 • Je hebt (binnenkort) het diploma verzorgende 3 IG
 • Je hebt feeling met de doelgroep Somatiek
 • Je stimuleert bewoners bij het nemen en behouden van de eigen regie
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier