ERP Specialist (WMS, Logistiek/Groothandel)
Place-ICT
Arnhem, NL
6 dagen geleden

Onze relatie staat aan de vooravond van het implementeren van het CSB-System ERP en WMS. Om na de implementatie klaar te zijn om het van de CSB consultants over te nemen wordt nu reeds gezocht naar een ERP Specialist met WMS, Logistiek / Groothandel kennis cq ervaring.

Je hoofdtaak zal zijn het feilloos draaiende houden van het CSB-System en het serverpark. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je de schakel bent tussen de interne organisatie en de IT-leveranciers.

Je bent in staat en bereid om pro-actief verbeteringsvoorstellen te doen t.a.v. applicatie- als zowel serverbeheer. Hiertoe zul je je moeten bewegen binnen de organisatie om te achterhalen wat jouw interne klant wil, dit middels een gedegen plan van aanpak op te stellen en dit af te stemmen met de IT-leverancier.

Een zeer uitvoerige IT taak dus! Maar ook zeer uitdagend. Geen dag is voor jou hetzelfde...En je krijgt zoveel verantwoordelijkheid als dat je zelf aan kunt.

Vereisten t.a.v. de functie van ERP Specialist met WMS, Logistiek / Groothandel kennis cq ervaring :

 • HBO (informatica);
 • Tussen de 2 en 4 jaar ervaring (bij voorkeur als applicatiebeheerder);
 • Kennis en ervaring met ERP en Warehouse Management System (WMS). Gewerkt wordt met het CSB-System;
 • Pre is kennis of affiniteit met Groothandel;
 • Bereid om applicatie en serverbeheer te doen met actieve inzet voor verbeteringsvoorstellen;
 • Schakel kunnen en willen zijn tussen interne organisatie en softwareleverancier;
 • 1e lijns helpdeskwerkzaamheden op willen pakken;
 • Open houding. Ogen en oren openhouden;
 • Goed om kunnen gaan met hectiek en druk;
 • Geen 9 tot 17 mentaliteit;
 • Gebruikers + bedrijfsprocessen kunnen en willen begrijpen;
 • Nederlands, Engels als Duitse taal (voor de Duitse vestigingen).
 • Qua type persoonlijkheid zoekt men iemand die zich herkent in :

  Gedreven, goed luisterend type, analytisch sterk, doelgerichte instelling, goed hoofdzaken / bijzaken kunnen scheiden, oplossingsgericht, empathisch, veranderingsbereidheid, servicegerichte instelling.

  Onze relatie is een Nederlands bedrijf met vestigingen in Duitsland. Als core business hebben zij de levering van Oriëntaalse levensmiddelen, waarbij het zeer interessant is om met andere culturen te mogen werken.

  Er heerst een open cultuur. Men staat voor elkaar klaar en weet wat deadlines zijn. Hierbij geldt : Afspraak is afspraak.

  De organisatie is een gezond familiebedrijf met een prima lange termijn visie. Het bedrijf is financieel gezond waarbij de investering in het CSB-pakket een opstart is om het bedrijf in een volgende fase te brengen.

  De dienstverlening aan de (toekomstige) klant staat bij alles wat de organisatie doet altijd voorop. Wat kan onze relatie jou bieden?

  Naast een internationale omgeving, met kleurrijke klanten mag je je helemaal uitleven op het nieuw te implementeren ERP / WMS-systeem.

  Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er wordt een salaris geboden afhankelijk van kennis en ervaring van tussen de €2800 en €3500 bruto per maand.

  Het aantal vakantiedagen is 25. Er is een bijdrage voor je pensioen en op basis van behaalde prestatie-indicatoren wordt er een bonus uitgekeerd aan het einde van het jaar.

  Waarom via Place-IT?

  We schieten niet met hagel, we schieten met scherp. Dat doen we al ruim 15 jaar voor IT’ers met een missie. We spreken jouw taal en hebben de IT vacatures die passen bij jouw IT kennis, IT ervaring en IT ambitie.

  IT specialist voor IT specialisten !

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier