Gezondheidszorgpsycholoog
TMI
Assen, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Wij zijn op zoek naar een ervaren GZ-psycholoog tervervanging van zwangerschapsverlof voor de periode oktober 2019 toten met februari 2020.

De tijdelijk functie voor GZ-psycholoogontstaat op de afdeling Forensische Psychiatrie bij een GGZinstelling in de omgeving van Assen.

Wij vragen in ieder gevalaantoonbare werkervaring in het werkveld Forensische Psychiatrie ofvergelijkbaar vakgebied. Bent u als GZ-psycholoog per oktoberbeschikbaar?

Dan gaan wij graag met u in gesprek. De functie is opbasis van detachering of als zzp-er in te vullen. De afdeling Hetcircuit Forensische Psychiatrie bestaat uit de ForensischePsychiatrische Kliniek (FPK), een Forensisch PsychiatrischeAfdeling (FPA), een gespecialiseerd slaapcentrum, de AmbulanteForensische Psychiatrie Noord (AFPN) en het Forensisch ACT-team.

Deklinische keten omvat een keten van hoog beveiligde naar laagbeveiligde zorg, waarbij ook de behandelintensiteit kan variëren.

In de FPK zijn er verschillende behandelafdelingen waar intensievegroeps- en individuele behandelingen voor seksuele stoornissen,psychotische stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen wordengegeven.

Op de FPA ligt het accent sterk op rehabilitatie enresocialisatie. Wat gaat u doen? Als GZ- Psycholoog bent u zowelregiebehandelaar als behandelend psycholoog en levert u vanuit uwvakgebied een belangrijke professionele bijdrage aan demultidisciplinaire behandeling van zedenpatiënten.

Taken, diehierbij horen zijn; Het verrichten van diagnostiek; Het maken vaneen delict analyse en delict scenario; Uitvoering van risicotaxatieen verschillende groeps- en individuele behandelingen (waaronderbijvoorbeeld MBT, CGT, EMDR).

 • Uw profiel : U bent een BIGgeregistreerde GZ-psycholoog; Aantoonbare werkervaring in hetwerkveld Forensische Psychiatrie of vergelijkbaar vakgebied;
 • Bent uals zzp’er werkzaam en beschikbaar voor 5 manden? Dan nodigen wij uook van harte uit om te reageren. Wij bieden : Een tijdelijke baanals GZ-psycholoog binnen de Forensische Psychiatrie.

 • Een baanwaarin u zich verder kunt ontwikkelen; Een bovengemiddeld goedarbeidsvoorwaardenpakket op basis van detachering;
 • De mogelijkheidtot een leaseauto bij een dienstverband van minimaal 24 uur perweek. #tmi

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier