Infra Cloud Architect Fulltime | Utrecht | HBO- of WO opleiding Informatietechnologie of een IT-relevante opleiding | 5 jaar relevante werkervaring
Ordina
Nieuwegein, Netherlands
13 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat wij bieden (o.b.v. 40 uur)een aantrekkelijke salaristhuiswerkmogelijkheden, als het past voor onze klantflexibele werktijdeneen pensioenregeling, waar jij niet verplicht aan hoeft bij te dragen20 wettelijke vrije dagen en 7 aanvullende vrije dagen via flex benefitsmet flex benefits zelf arbeidsvoorwaarden aanpassen aan jouw persoonlijke wensenkeuze tussen een auto van de zaak of een mobiliteitsbudgeteen laptop en smartphoneeen informele cultuur met volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkelingWat jij meeneemteen afgeronde HBO- of WO opleiding in Informatietechnologie of een IT-relevante opleiding en minimaal 5 jaar ervaring als Solution- en / of Platform-architectaantoonbare ervaring met het ontwerpen van een Cloud Architectuur en het begeleiden van klanten in hun Cloud journey ervaring met clouddiensten zoals Microsoft Azure, Apache Cloud Stack, Openstack, IBM Cloud, Oracle Cloud, AzureAD, EMS, Office365, AWS, Google Cloud, Pivital Cloud, etckennis en ervaring met integratie uitdagingen binnen hybride omgevingen zoals het koppelen van cloud diensten met non-cloud en / of het integreren van SaaS,- PaaS en IaaS omgevingen met elkaarkennis en ervaring met microservices, serverless, SOA architecturen en / of API management en bent gewend te werken met frameworks als TOGAF of DYA.

Je bent TOGAF 9 gecertificeerdArchimate3 certificeringgewend te werken in Agile omgevingen en hebt 3 jaar werkervaring in DevOps omgeving en een DASA certificatieje beheerst de Nederlandse taal.

De uitdagingJe bent in staat om jouw deskundigheid, ervaring en heldere communicatie de complexiteit rondom Cloudtransitie inzichtelijk en behapbaar voor de klant te maken.

Samen met jouw collega’s en jouw counterparts bij de klant zet je de functionele eisen en bedrijfsbehoeften om in een cloud strategy en cloud architectuur.

Je stelt een roadmap op voor onze klanten en doet aanbevelingen over hoe hun platformen moeten evolueren, of dit nu in de cloud, on premise of een hybride oplossing is.

Daarnaast begeleidt je technische teams bij de implementatie van de ontworpen oplossingen en houdt hierbij rekening met de non functionele requirements zoals beschikbaarheid, capaciteit, schaalbaarheid etc.

 • Dit is jouw topbaanwerken bij de grootste architectuur community van Nederland. 50 professionals verenigd en verbonden in een team met architecten op verschillende niveaus en met diverse expertise gebiedeneen grote diversiteit aan opdrachten uitvoeren bij verschillende typen opdrachtgeverszichtbare vernieuwingen realiseren bij de grootste bedrijven van Nederlandkennissessies met ons Architectuurteam en collega-architecten binnen OrdinaDit ben jijOf je nu alleen werkt of met collega’s, of je bezig bent met projecten op locatie bij de klant of op kantoor bij Ordina;
 • als Infra Cloud Architect heb je een sterke wil om te groeien in je vakgebied en met het architectuurteam ben je steeds op zoek naar de best passende oplossingen en begeleidt jij onze klanten op hun Cloud journey.

  Je hebt een sterke visie over jouw kennisgebieden, kan dit uitdragen en daarmee anderen enthousiasmeren. Met jouw sterk analytisch en conceptueel denkvermogen zet je jouw kennis in op divers management niveau bij de klant.

  Je beschikt dan ook over sterke communicatie en presentatie skills in zowel Nederlands als Engels.Waar ga je aan de slagVeel organisaties zijn er inmiddels achter dat het optimaal gebruik maken van de cloud om een aanpak vraagt waarbij de technologie niet centraal staat.

  Bij Ordina Architectuur kennen wij deze ontwikkelingen in de markt, herkennen nieuwe trends en bieden hiervoor dienstverlening die zoveel mogelijk aansluit bij de proposities van Ordina.

  Wij adviseren klanten bij ontwerp, implementatie, exploitatie en organisatie van hun IT-werkveld om hen op de beste manier te helpen met hun Digitalisering.

  Voor onze klant vertalen wij zijn strategie en plannen, in een toekomst vast en waar nodig, een wendbaar ontwerp, van zijn IT-landschap.

  We begeleiden hierbij de realisatie tot een werkend geheel. Bij Ordina Architectuur is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  Continuous learning dus, zodat we altijd samen voorop blijven lopen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier