Medeweker AP
Walters People
sittard, Limburg, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Voor een sterk groeiend productie bedrijf ben ik op zoek naar een gedegen crediteuren medewerker. Het is in deze functie van groot belang dat je relevante werkervaring mee brengt en dat je het leuk vindt om processen te verbeteren.

Het is een informele afdeling waar men direct met elkaar omgaat. Je moet dus zeker je mannetje kunnen staan. De organisatie is internationaal en kent een afdeling finance van circa 12 medewerkers.

Het crediteuren team bestaat uit een zestal medewerkers. Taken en Verantwoordelijkheden Inboeken van facturen Verwerken van facturen Analyseren van grootboekrekeningen Beheren van workflow Onderhouden van contacten met leveranciers Skills en opleiding Een afgeronde finance gerelateerde MBO opleiding Je overziet het geheel Je vindt het leuk om mee te denken over procesverbeteringen Je bent communicatief vaardig Engels, Nederlands en eventueel Duits Aanbod Een uitdagende rol binnen een internationale organisatie welke volop in beweging is.

Bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien met de organisatie.

Ben je geinteresseerd? Aarzel niet langer en contacteer mij direct!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier