SPV (io)
Maandag
Amsterdam, Nederland
17 uur geleden

Over de functie

Val jij, als SPV, op door je sociale vaardigheden en geduld?

Als SPV ben je een belangrijke partner in de verbinding tussen gebied en team. Bovendien heb je een belangrijke rol in het verder vormgeven van het behandelaanbod, het netwerk uitbreiden en bestendigen in de wijk.

Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen je eigen en andere teams.

Je gaat werken in één van de gebiedsteams, een multidisciplinair team dat behandeling biedt aan mensen met een breed scala aan psychische problemen.

Je kunt daarbij denken aan o.a. : angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek.

Jij als SPV draagt bij aan het intakeproces, je adviseert over de behandeling en hebt een consultatieve functie naar het team.

De mogelijkheden en herstel / behandelbehoefte van de cliënt en / of het systeem houd je scherp in de gaten en daar pas jij het behandelingsaanbod op aan.

Het gebiedsteam bestaat uit 10-15 collega's, waaronder : psychiaters, artsen, ervaringsdeskundigen, klinisch psychologen, SPV, verpleegkundigen en cognitief gedragstherapeutisch werkers (CGW-ers).

Als SPV vervult ook een rol in werkbegeleiding en supervisie. Met je vakgenoten zorg je voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis.

Tevens krijg je mogelijkheden om jezelf verder in je vak te ontwikkelen.

Bij Maandag werken onder andere SPV die hebben gekozen voor de Maandag cultuur. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid.

Maandag is niet alleen je werkgever maar ook je sparringpartner, ook voor jouw carrière stappen en ambities. Wij bieden een marktconform salaris, reiskosten worden vergoed op basis van €0.

19 netto per kilometer en 200 uur vakantie op een fulltime functie. Vanuit Maandag(R) krijg je contante begeleiding door je recruiter en accountmanager en we vinden het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen, daarom wordt er altijd een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld samen met jou!

Functie eisen

 • SPV of SPV in opleiding
 • CGT ervaring is een pre
 • Rijbewijs
 • Vakkennis van psychopathologie, relevante wetgeving en sociale kaart
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier