Expert Running @ Perry Amstelveen 20-38 uur
Perry
Amstelveen
2 dagen geleden
source : Vacant

Ben jij een enthousiaste hardloper die droomt van de marathon van New York? Heb je daarnaast een passie voor verkopen? Dan zoeken wij jou! Wij breiden onze crew in Ede uit met een flexibele parttime Expert Running (25-32 uur).

Deze baan valt te combineren met o.a. MBO detailhandel. Informeer naar de mogelijkheden.

Functieeisen

Perry ziet jouw talent voor hardlopen en verkopen en helpt je om dit verder te ontwikkelen en te trainen. Op onze Sports Academy krijg je fysieke trainingen en E-

learning modules. Hier leer je alles over onderwerpen zoals Nike Running', Adidas' en Sales Skills'. We dagen je telkens opnieuw uit.

Zo blijf je groeien. Op verkoopvlak, persoonlijk gebied, en bovenal in de wereld van Running.

Bedrijfsomschrijving

In onze Store in Amstelveen werk je samen met de (Assistent) Store Managers en een crew enthousiaste verkopers. s Ochtends bespreek je samen de targets en de acties van de dag.

Daarna sta je te popelen om aan de slag te gaan. Je kunt niet wachten om de klant te helpen met hardloopschoenen, -kleding en accessoires.

Je zorgt ervoor dat élke klant enthousiast wordt voor hardlopen.

Arbeidsvoorwaarden

Door je ervaring in een commerciële, klantgerichte omgeving weet jij hoe je verkoopgesprekken moet voeren. Je helpt de klant aan de beste hardloopschoenen, óók voor moeilijke voeten.

Je adviseert over de nieuwste verlichting (voor tijdens joggen in het donker). Je checkt regelmatig het magazijn of er nog een hardloopbroekje is in een andere maat.

En elke klant verlaat de afdeling met een lach.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier