Gemotiveerde tandartsassistente gezocht voor gezellige groepspraktijk!
derec
Amsterdam,NL
5 dagen geleden

Gemotiveerde tandartsassistente gezocht voor gezellige groepspraktijk!

Amsterdam

Vind jij de sfeer binnen het team het belangrijkst? En wil jij je graag door blijven ontwikkelen binnen de tandheelkunde?

Dan is jouw nieuwe uitdaging! Voor een groepspraktijk gelegen in Amsterdam Zuidoost ben ik op zoek naar een vriendelijke en gedreven tandartsassistente.

Wil jij graag werken in een groeiende praktijk met een gemotiveerd en vooral heel gezellig team? Solliciteer dan nu!

Organisatie

Samenwerking en collegialiteit staan binnen deze praktijk met stip op nummer één! De sfeer is te omschrijven als open, transparant, professioneel en gemoedelijk.

Het team streeft er naar om hoogwaardige tandheelkunde voor iedereen mogelijk en betaalbaar te maken. Preventie en voorlichting hebben topprioriteit, wat naar voren komt in het Gewoon Gaaf-

project en het belangeloos ondersteunen van scholen en kinderdagverblijven. Om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan, wordt er regelmatig om jouw mening gevraagd.

Zo draagt iedereen zijn steentje bij binnen het team!

Functie

In jouw rol als tandartsassistente assisteer je de tandartsen en mondhygiënisten bij al hun behandelingen. Naast de algemene tandheelkunde is dit team ook gespecialiseerd in orthodontie, protheses en endodontologie.

Om jouw werk zo makkelijk mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van hypermoderne apparatuur en krijg je regelmatig cursussen over de nieuwste technieken in de tandheelkunde.

Verder ontwikkelen is dan ook de normaalste gang van zaken binnen deze praktijk! Ook is er de mogelijkheid om door te leren tot preventieassistent. Beter kan niet toch?

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een tandartsassistent diploma of je hebt ervaring als allround tandartsassistente;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 16 uur per week;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent flexibel in je werktijden en dagen;
 • Je neemt initiatief en bent leergierig;
 • Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

  Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Persoonlijk contact;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV*PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestandWijzig Upload je fotoGIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestandWijzig E-

  mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Rachelle een WhatsApp 06-10036754Rachelle derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier