Verzorgende IG in de regio Hendrik Ido Ambacht
Solution4care
Hendrik Ido Ambacht, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

De functie

Als Verzorgende of Verzorgende IG heb je een belangrijke taak bij de verzorging van cliënten in hun thuisomgeving. Je signaleert gezondheidsproblemen, je ondersteunt bij verzorgende taken of voert ze zelfstandig uit.

Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de cliënt en met andere hulpverleners. Door het voeren van gesprekken en aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen.

Het is essentieel dat je hierbij het vertrouwen uitstraalt en dat je de zorghandelingen op een goede manier uitvoert.

Je vormt een belangrijke schakel binnen het zorgproces waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid belangrijk zijn bij het vervullen van de zorgvraag.

Wie ben jij?

 • Je kunt goed luisteren, je bent enthousiast, flexibel, zelfstandig en je staat stevig in je schoenen. Je communiceert goed met klanten, mantelzorgers, vrijwilligers, collega’
 • s en andere zorgaanbieders. Je wilt je graag ontwikkelen en je gaat een uitdaging niet uit de weg!

  Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig,
 • Je bent bereid en in staat om minimaal 12 uur per week te werken,
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto, scooter of fiets.
 • Over de werkgever

  Wat biedt onze opdrachtgever?

  Volgens één van hun nieuwe collega’s : „ een warm bad “! Zij werken conform CAO thuiszorg, hanteren goede arbeidsvoorwaarden in een prettige werksfeer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier