Junior Software Engineer
Sticky
Utrecht, NL
1 dag geleden
 • Werkplek : Utrecht
 • Ervaring : Starter
 • Uren : 36 - 40 uur
 • Is software development helemaal jouw ding, maar wil je na je studie eerst nog wat meer ervaring opdoen? Heb je grote interesse in toonaangevende bedrijven?

  Misschien is onze positie Junior Software Developer iets voor jou. Je leert veel verschillende vakgebieden kennen. Om maar een aantal voorbeelden te noemen : Microsoft .

  NET, Pega, Java, Full Stack etc. Uiteindelijk kan je de keuze maken van welk vakgebied jouw hart sneller gaat kloppen.

  Jouw job in één alinea

  Veel ontdekken. Veel leren. Veel projecten. En veel klanten helpen hun doel te behalen. Als Junior Software Developer sta je in de frontlinie als het gaat om innovatieve projecten en het toepassen van nieuwe technologieën.

  Je werkt aan uitdagende projecten in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Door je werkervaring in projecten en het behalen van certificeringen heb jij de mogelijkheid om door te groeien in rollen als lead, architect of specialist op het gebied van een bepaald vakgebied.

  Je thuisbasis bij Capgemini

  Capgemini is een van de grootste ICT consultancy bedrijven in Nederland en is marktleider op het gebied van Consulting, Technology- en Outsourcingdiensten.

  Samen met zijn klanten creeërt en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technology-oplossingen, toegesneden op de klantbehoefte.

  Je wordt onderdeel van een hecht Capgemini IT-team. Je kan voor een korte of langere tijd op een project zitten, vaak met senior developers en test engineers.

  Het team motiveert elkaar om het uiterste uit zichzelf te halen. Daarnaast zijn er oneindige mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen met de all-you-can-train academy.

  Ook word je 1,5 jaar begeleid door je persoonlijke career counselor die je helpt in je ontwikkeling. Kortom, verwacht een afwisselende baan in een inspirerende en collegiale sfeer.

  Benefits

 • Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract met een passend salaris.
 • All You Can Train zonder enige verplichtingen.
 • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 vakantiedagen) om het uit te geven.
 • Een premievrij pensioen, zodat je ook op je oude dag nog met plezier aan Capgemini terugdenkt.
 • Werk waar je maar wilt op een device naar keuze met onze connectiviteitsvergoeding.
 • Je eerste levensbehoefte als professional : een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
 • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
 • Waarom past deze vacature bij jou?

  Je bent een gedreven en ondernemende professional die zich continu wil blijven ontwikkelen op het gebied van software development.

  Daarnaast heb je : - Een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een bèta of IT component;- Affiniteit hebt met IT in bijvoorbeeld Microsoft .

  NET, Pega, Java of full stack- Goede communicatieve skills, waarbij je overtuigend je verhaal kunt overbrengen en je soepel switcht tussen Nederlands en Engels.

  Werken bij Capgemini

  Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden.

  Maar ook : volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support.

  Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

  Neem contact op

  Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met : ###### Rhona ScheperStuur een email : rhona.scheper capgemini.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier