Chauffeurs met rijbewijs C (FT/PT)
Hocras BV
Almere, Flevoland, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen

Als chauffeur ben je hét visitekaartje van Hocras. Jij bezorgt de producten bij onze klanten.

Je komt bij de leukste restaurants, het café in een dorp, sportkantines of een bedrijfsrestaurant in de grote stad. Soms maak je een verre rit naar de uithoeken van ons land.

Allemaal klanten die naar jou uitkijken, iedere dag weer!

Wat heb je nodig voor deze baan?

Je hebt een rijbewijs C en bij voorkeur code 95. Je rijdt graag uit naam van Hocras. Je bent enthousiast en flexibel. Je bent klantgericht en hebt alles over voor jouw klanten.

Plaats in de organisatie?

Je maakt deel uit van het expeditie team. Deze afdeling zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste tijd bij de klant worden afgeleverd.

Het chauffeursteam bestaat uit circa 30 collega’s. Je werkt door de weeks en soms op zaterdag. De aanvangstijden zijn tussen 5 en 10 uur 's ochtends.

Wat bieden we jou?

Een prettige, informele werkomgeving in een leuk team. De mogelijkheid om jouw vak uit te oefenen en aan het einde van de dag weer thuis te zijn.

Daarnaast bieden we een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 5 weken vakantie en deelname aan de pensioenregeling. Afhankelijk van de woonplaats ontvang je een reiskostenvergoeding.

De CAO Groothandel in Horecaproducten (GHP) is van toepassing.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier