Onderhoudstechnicus Maintenance (Campusgebouwen), Veldhoven
ENGIE Services Nederland NV
Veldhoven, Noord-Brabant
4 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Wil je werken aan uitdagende gebouw gebonden installaties bij een hightech klant? En wil jij graag op een locatie werken? Zoek dan niet verder!

Wat doe je als Onderhoudstechnicus Maintenance (Campusgebouwen)?

Als Onderhoudstechnicus Maintenance (Campusgebouwen) ben je samen met je collega’s operationeel uitvoerend actief bij onze klant in Veldhoven, welke actief is in de hightech industrie.

Onze klant beschikt in Veldhoven over een campus met een aantal productie- en kantoorlocaties waar jij gaat zorgdragen voor het uitvoeren van met name onderhoud- (en incidenteel storing) werkzaamheden aan gebouw gebonden en industriële installaties, zodanig dat optimale werkende installaties worden gerealiseerd.

Met het oog op kwaliteitsborging behoren, naast het zelf uitvoeren van de werkzaamheden, ook begeleiding, coaching, aansturing en controle van andere monteurs en subcontractors en rapporteren hierover tot je takenpakket.

Je verricht deze werkzaamheden voor zowel elektrotechnische- als werktuigbouwkundige installaties met aandacht voor veiligheids-, security en wettelijke voorschriften.

Tevens kan het voorkomen dat je, naast de werkzaamheden ten behoeve van de campus gebouwen, ook gedeeltelijk worden ingezet voor de off-campus gebouwen.

Omdat je binnen je werk, vanuit meerdere invalshoeken, met stakeholders communiceert, zijn goede communicatie eigenschappen en een juist inlevingsgevoel van groot belang.

De belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn :

 • Bewerkstelligen dat de staat van onderhoud aan de gebouw gebonden installaties overeenkomt met de gemaakte (schriftelijke) afspraken door binnen de gestelde tijden en volgens gemaakte afspraken en gestelde veiligheid- en kwaliteitsnormen onderhoudswerkzaamheden te verrichten.
 • Je zorgt voor de begeleiding, aansturing en controle van subcontractors op de werklocatie.
 • Tijdig verstrekken van informatie inzake voortgang werkzaamheden en waar nodig escaleren. Daarnaast ook de verstrekking van schriftelijke rapportage en administratieve informatie over de uitgevoerde of nog uit te voeren werkzaamheden, conform de richtlijnen en verzoeken van de aansturing en afdelingsadministratie.
 • Vakinhoudelijk coachen van collega’s en subcontractors en uitvoeren van controles op werkzaamheden waarbij je ten slotte rapporteert over de kwaliteit, juistheid en tijdigheid.
 • Instandhouding van een opgeruimde werkomgeving conform met minimale verstoring van het productie / werk proces.
 • Gevraagd en ongevraagd aandragen van verbeteringen inzake uitvoering werkzaamheden, processen en procedures.
 • Incidenteel conform voorschriften oplossen van storingen aan gebouw gebonden installaties (o.a. klimaatinstallaties, elektrotechnisch, sanitaire etc.
 • binnen de gestelde tijden en volgens gemaakte afspraken en gestelde veiligheid- en kwaliteitsnormen.

  Wat breng jij?

 • Je hebt MBO-4 werk- en denkniveau verkregen door minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of door opleiding (Elektrotechniek, Installatietechniek of Werktuigbouwkunde) behaald.
 • Je hebt minimaal 2 jaar praktijkervaring met correctief en preventief onderhoud aan gebouw gebonden installaties (o.a. klimaatinstallaties).
 • Je hebt ervaring met het werken in bestaande omgevingen waarbij je constant contact hebt met klanten.
 • Je beschikt over geldige VCA-VOL en VP (Vakbekwaam Persoon Elektro) certificaten.
 • Je beschikt over geldige NEN3140 en KLI-A certificaten.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent klantgericht en hebt service hoog in het vaandel staan.
 • Je bent een echte teamplayer en kunt collega’s coachen.
 • Je organiseert je werkzaamheden goed en pakt proactief zaken op.
 • Waarom ENGIE?

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  Over ENGIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

  Dit is mijn droombaan!

  Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via joey.

  schmeitz engie.com of telefonisch op 06-83301325.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier