Verzorgende IG
Careyn
Utrecht
3 dagen geleden

Over de vacature

In Overvecht Zuid in Utrecht staat verpleeghuis Careyn Tamarinde, niet ver van het winkelcentrum Overvecht en grenzend aan het Park De Watertoren.

Careyn Tamarinde is naast een verpleeghuis en kleinschalig wonen, ook een huis voor Revalidatie. Cliënten krijgen hier tijdelijke intensieve verpleeghuiszorg na een ziekenhuisopname.

De opname op onze revalidatie afdeling is altijd van korte duur, met een maximum van een half jaar, mits er een revalidatiedoel aanwezig is.

Daarnaast biedt verpleeghuis Tamarinde ook zorg aan een aantal kleinschalige woongroepen voor bewoners met psychogeriatrische problematiek.

Voor Careyn Tamarinde, Kleinschalig wonen Zuylen zoeken wij een enthousiaste :

24-32 uur per week

Als verzorgende IG draag je zorg voor een goed en passend woonklimaat voor de bewoners. Je werkt samen in een multidisciplinair zorgteam van onder andere verzorgenden, verpleegkundigen en welzijnsmedewerkers.

Daarnaast onderhoud je contact met familie en mantelzorgers van de bewoners. Als Verzorgende IG zorg je ervoor dat de bewoners zoveel mogelijk hun autonomie kunnen handhaven en je ondersteunt ze waar nodig.

Samen met je collega’s verleen je zorg op basis van de zorgvraag van de bewoners en leg je gemaakte afspraken vast in het zorgdossier.

Tevens heb je samen met je team, dat zelfsturend werkt, coördinerende taken. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG en je hebt bij voorkeur ervaring in de intramurale gezondheidszorg. Daarnaast kun je zorgvuldig omgaan met complexe zorgsituaties.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Je bent in staat om vooruit te denken, zelfstandig en probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.

Tot slot kun je goed samenwerken en ben je flexibel inzetbaar, dit houdt in een wisselend dienstrooster waarin je avonden, weekenden en nachten werkzaam bent.

Kortom ben jij diegene die in staat is om de juiste verbindingen te leggen door het goed coördineren van de zorg en leefomgeving van onze bewoners dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat wij bieden

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-

opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35.

Daarnaast ontvang je vakantiegeld 8,3% en eindejaarsuiterking 7% van je bruto jaarsalaris.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier