Verpleegkundige
Randstad
UTRECHT, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als verpleegkundige til jij waar jij ook maar werkt de zorg naar het hoogste niveau. Wij helpen jou graag als verpleegkundige in Utrecht en omgeving aan een baan waarin jouw kwaliteiten het beste benut worden.

Maar als verpleegkundige kan jij op duizend vacatures reageren. Je kan natuurlijk gericht op een van onze vacatures reageren.

Maar hoe weet jij nou welke vacature het beste bij jou past? Wil jij in plaats van zelf zoeken, ons laten zoeken naar de verpleegkundige vacature die het beste bij jou past?

Wij helpen je graag in je zoektocht!

Jouw wensen staan centraal

Wij gaan dan op zoek naar een leuke baan als verpleegkundige die past bij JOUW wensen. Dit keer bepaal jij de eisen en niet de vacature.

Hoe dit werkt? Vertel ons wat jij belangrijk vindt in een baan als verpleegkundige. Zoek jij de juiste balans tussen privé en werk?

In welke sector wil jij graag werken? Werk jij liever flexibel of vast? Wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen òf heb jij al die ervaring al opgedaan en wil jij hiermee mensen verder helpen?

Op basis van JOUW wensen zoeken wij dé baan voor jou. Zodat jij straks met plezier naar je werk gaat.

Mogelijkheden als verpleegkundige.

Heb jij een relevant diploma als verpleegkundige en wil jij graag werken in de zorg, dan begeleiden wij jou naar jouw droombaan.

In alle sectoren hebben wij een passende vacature als verpleegkundige voor jou. Werken in het ziekenhuis betekent met jouw team presteren op topsportniveau.

Werken voor de gemeente betekent regelmatige werktijden. Werken voor Randstad betekent veel vrijheid. Werken in de gevangenis betekent uitdaging gegarandeerd.

Werken in de ouderenzorg betekent werken met passie.

Laat ons weten waar jouw hart ligt òf ga met ons in gesprek als je nog niet weet waar jouw hart ligt.

Wij hebben diverse verpleegkundige vacatures in Utrecht en omgeving :

 • De Meern.
 • Dit is wat jij kunt eisen :

 • Een salaris conform CAO van de betreffende sector waar jij in werkt
 • Bepaal zelf of jij flexibel of vast wilt werken én voor hoeveel uur.
 • Begeleiding. Onze jobcoach staat altijd voor je klaar.
 • Werken via Randstad of een directe werkgever. Wij bemiddelen jou ook naar een directe werkgever.
 • VOG. Wij vergoeden de gemaakte kosten, na 100 gewerkte uren
 • Door te solliciteren meld jij jezelf aan als verpleegkundige. Vervolgens gaan wij graag met jou in gesprek om je verder te helpen aan jouw droombaan.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier