Organisatorisch talent geotechniek
RPS
Delft, NL
1 dag geleden

Geotechniek op de kaart zetten, zowel binnen als buiten RPS. Aan een stevig team bouwen en mooie projecten scoren, organiseren en uitvoeren.

Samenwerking tussen ons eigen grondmechanisch laboratorium in Breda en onze geotechnische adviseurs in Delft stimuleren teneinde projecten tot een mooi resultaat te brengen.

Ben jij het organisatorisch talent met kennis van geotechniek die deze adviestak laat bloeien en groeien?

Een greep uit jouw dag

Vandaag start je met een planningsoverleg van de vakgroep geotechniek. Jullie bespreken de lopende offertes en advieswerkzaamheden in combinatie met de capaciteit van het grondmechanisch laboratorium.

Je presenteert een voorstel tot procesverbetering en bespreekt een knelpunt. Na afloop loop je even langs een projectleider over een uitstaande offerte.

Voor de lunch spreek je nog een junior sollicitant, want je vakgroep heeft behoefte aan versterking.

Na de lunch in de kantine met collega’s ga je naar een klant uit je netwerk. Er is een probleem met een damwand en je gaat samen met de klant op locatie kijken wat jij en je team kunnen betekenen.

Na een goed overleg waarbij je de vraag van de klant hebt doorgrond, rijd je door naar huis. Je bent vroeg thuis en klapt je laptop nog even open.

Vervolgens bel je met je senior collega om de situatie te bespreken en begint met deze informatie aan het opstellen van een offerte op maat.

De tijd vliegt en voor dat je het weet zit de werkdag erop en klap je je laptop weer dicht.

Wie ben je

Een ondernemer en verbinder die niet bang is om beslissingen te nemen en staat voor zijn vak en mensen. Geotechniek is een vakgebied dat je mateloos interesseert.

Het organiseren van projecten binnen je team en in samenwerking met andere teams binnen RPS, het is je op het lijf geschreven.

Bezoeken van klanten met een geotechnische vraag, je draait je hand er niet voor om. Je hebt dan ook een aantal jaren werkervaring met geotechnische projecten met name op het gebied van waterkeringen, infrastructuur en inrichtingsplannen.

Je slaat makkelijk een brug tussen inhoud en advies en weet technische theorie en praktijk te vertalen naar toegankelijke informatie.

Mensen typeren je als gestructureerd, gedreven, een bruggenbouwer en creatief. Communicatief ben je een kei. Je communiceert duidelijk en vriendelijk en weet draagvlak te creëren.

Wij vragen & jouw achtergrond

 • een afgeronde opleiding civiele techniek op HBO of WO niveau aangevuld met een vervolg opleiding geotechniek of een vervolgopleiding op constructief gebied
 • je hebt ervaring in geotechnische multidisciplinaire projecten op het gebied van waterkeringen, infrastructuur en inrichtingsplannen
 • omgaan met klanten is jouw op het lijf geschreven
 • jonge collega’s aansturen en begeleiden, je draait je hand er niet voor om en beseft dat zij de toekomst zijn
 • bruggen bouwen tussen de verschillende teams, samenwerken met stakeholders buiten RPS, het maakt voor jou geen verschil.
 • Je beleeft er plezier aan en krijgt er energie van

  Dit krijg je van ons inclusief warm welkom

 • als senior de mogelijkheid om te bouwen aan een sterk en kundig geotechnisch team
 • iedere maand een goed salaris, afhankelijk van kennis & ervaring
 • telefoon, laptop regelen wij en draag jij standaard bij je!
 • afwisselend werk, geloof ons : geen dag is hetzelfde
 • leaseauto, omdat je veel op pad bent
 • flexibele werktijden
 • genoeg vakantiedagen als je belooft terug te komen
 • een informele werksfeer en leuke collega’s zijn de kers op de taart
 • mooi extraatje : het aankopen van aandelen waarmee je kan deelnemen aan het RPS participatieplan
 • mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
 • Interesse gewekt? Solliciteer direct door je motivatie en CV te uploaden via de solliciteerbutton.

  Heb je nog vragen? Mail naar rpsnl.recruitment gmail.com en vraag naar Nicolle!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier