Associate Real Estate
Taylor Wessing
Eindhoven, Netherlands
3 dagen geleden

We need you!

De ideale kandidaat heeft 3-6 jaar relevante werkervaring met de nadruk op vastgoedtransacties, en / of huurrecht. Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij de verdere uitbreiding van de nationale en internationale (vastgoed-)praktijk van Taylor Wessing.

Je bent verder commercieel ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland.

Je bent werkzaam vanuit ons mooie kantoor centraal gelegen in de Kennedytoren in Eindhoven. Wij bieden je een internationale en uitdagende zakelijke omgeving met on-the-job training en support om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Ook krijg je een competitief salaris, 30 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een fulltime dienstverband) en kun je gebruik maken van allerlei inspirerende initiatieven, zoals ons thuiswerk- en Family Matters beleid en onze vitaliteitsworkshops en coaches.

Tijdens onze wekelijkse kantoorborrels en onze (inter)nationale evenementen krijg je de kans om kennis te maken met je collega’s die een passie voor het vak hebben, pragmatisch en oplossingsgericht werken en gedreven zijn om voor cliënten het optimale resultaat te bereiken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier