Calculator/ werkvoorbereider
continu
Nijverdal, NL
1 minuut geleden

Calculator / werkvoorbereider

Momenteel zijn wij voor onze opdrachtgever zoekende naar een werkvoorbereider / calculator welke ervaring heeft in onderhoud / renovatie van woningen.

Het betreft een veelzijdige functie van calculeren tot voorbereider toe begeleiden van projecten.

 • Je hebt relevante werkervaring als werkvoorbereider / calculator
 • Woonachtig in de omgeving van Nijverdal
 • MBO Bouwkunde
 • Ervaring in renovatie & onderhoudswerken
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Als toonaangevende bouwonderneming in de regio Twente realiseert onze opdrachtgever een substantieel deel van de woningen.

  Ontwikkelen en realiseren van woningen betekent woonwensen vervullen'. Zij richten zich op alle onderdelen van de Nederlandse woningmarkt.

  Dit wil zeggen; nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie in zowel uitbreidingsgebieden. Zij kenmerken zich door een proactieve, flexibele en maatschappelijke opstelling, waar de mens centraal staat.

  Zij bieden prima arbeidsvoorwaarden, die verder gaan dan alleen een goed salaris. Daarnaast krijgen ondernemende mensen alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier