Projectengineer (PLC / SCADA, DCS, S88 Batch, S95 MES, PCS7)
Place-ICT
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Als Projectengineer (PLC / SCADA, DCS, S88 Batch, S95 MES, PCS7) ben je zelfstandig of in groepsverband verantwoordelijk voor de projectmatige loop van projecten.

Zowel voor wat betreft de technische inhoud op het gebied van ontwerpen, testen en inbedrijfstelling als ook het project resultaat zelf.

Je hebt als Projectengineer (PLC / SCADA, DCS, S88 Batch, S95 MES, PCS7) :

 • HTS- of TU-achtergrond met differentiatie Industriële Automatisering;
 • 5 tot 10 jaar werkervaring met moderne besturingssystemen zoals PLC / SCADA, DCS bij voorkeur opgedaan in de industrie of bij een industrieel georiënteerd ingenieursbureau;
 • Gedegen kennis van S88 Batch en S95 MES;
 • Ervaring met Siemens engineeringstools (bij voorkeur PCS7);
 • Bekendheid met FDA en GAMP is een pre;
 • Ruime ervaring met projectmatig werken, eigen verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen, creatief vakmanschap;
 • Communicatief vaardig, commerciële instelling, team speler en klantgericht.
 • Onze relatie is een zelfstandig opererend bureau, dat actief is in het onderhoud van complete besturingssystemen in de industriële automatisering.

  Continuïteit in hun productie is een eerste vereiste. Dat vraagt om ingenieuze oplossingen bij industriële automatisering.

  Ze levert veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige service en kan daardoor een substantiële bijdrage leveren aan de continuïteit van haar klanten.

  Zij is thuis in de meest geavanceerde systemen van Siemens. Door het flexibele en specialistisch opgeleide team kan CoNet snel inspelen op de specifieke wensen van haar klanten.

  Kwaliteit, Veiligheid, Betrouwbaarheid en Betrokkenheid staan hierbij voorop. Zowel in de relatie met de klant, bij de innovatieve oplossingen en bij de geleverde diensten en producten.

  Samen met een professioneel team van engineers realiseert onze relatie klantspecifieke oplossingen op het gebied van Process Automation (Batch en Continue) en Factory Automation.

  Onze relatie is een creatieve en innovatieve organisatie, die flexibiliteit en doelgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan en waarbij teamverband en een prettige werksfeer een absolute vereiste is.

  Naast een goed pakket aan primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt onze relatie ruimte voor ontwikkeling, zelfstandigheid en vrijheid van werken om jezelf verder te professionaliseren in een dynamische werkomgeving.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier