Manager Interieur
Feadship
Makkum
1 dag geleden

Over de functie

Als Manager Interieur ben je onderdeel van het projectteam. Samen met de Projectleider, de Manager Techniek, de Manager Exterieur en de overige projectteamleden zorg je vanaf het moment dat het verkoopcontract getekend wordt dat een nieuw Feadship aan een zeer tevreden eigenaar wordt opgeleverd.

Hiervoor houd je nauwlettend de planning en het budget in de gaten.

Vanuit deze functie begeleid je alle afbouwaspecten van het interieur aan boord van het jacht (bijvoorbeeld meubilair en marmer).

Dit is inclusief ontwerp en engineering. Je hebt hierover regelmatig overleg met het team van de eigenaar. Ook ben je regelmatig in overleg met de architect, co-builders, zusterbedrijven en andere collega’s uit het bedrijf.

Je beoordeelt het design en de engineering van de co-builders op o.a. budget en maakbaarheid.

Je werkt nauw samen met het Engineeringsteam en ten behoeve van de inkoop zorg je voor de juiste specificaties. Tijdens de afbouwperiode op de werf fungeer je als vraagbaak voor zusterbedrijven en co-builders.

Wij vragen

De ideale kandidaat beschikt over hbo werk- en denkniveau. Dit niveau heb je opgedaan door het afronden van een hbo-opleiding of kun je aantonen door werkzaamheden waar je ervaring mee hebt opgedaan.

Het is in ieder geval belangrijk dat je ruime werkervaring binnen de luxe jachtbouw hebt. Je beschikt hierdoor over gedetailleerde vakinhoudelijke kennis op het gebied van afbouwaspecten behorende bij de bouw van een jacht.

Ook ben je gewend om projectmatig te werken en te denken en te sturen in processen.

Competenties die bij je passen zijn : overtuigend, klant- en servicegericht, oplossingsgericht, samenwerken en creatief.

Vanwege de internationale contacten binnen de functie zijn uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, in het Nederlands en Engels van groot belang.

Wij bieden

Een fulltime baan (bij ons is dit 40 uur per week) binnen een informele organisatie. Je krijgt bij ons de kans om te werken aan de mooiste superjachten ter wereld.

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk.

Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten.

 • salaris conform cao Metalektro;
 • 40 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband (27 vakantiedagen plus 13 ATV)
 • ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen
 • leuke collega's en een gezellige en actieve personeelsvereniging
 • Elk Feadship is custombuild en kan niet bestaan zonder jouw bijdrage. Er zit dus altijd een stukje van jezelf in. Dat geeft een gevoel van trots.

  En ook een gevoel van verantwoordelijkheid. Misschien nog wel het belangrijkste dat we je kunnen bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier