Salarisadviseur
HLB Nederland Accountants & Consultants
Waalwijk
16 uur geleden

Binnen WVDB ligt een sterke focus op talentontwikkeling, wij helpen jou graag jouw talent optimaal te benutten

Ter uitbreiding zijn wij voor ons kantoor in Waalre (regio Eindhoven) op zoek naar een :

Salarisadviseur

Hoe ziet je dag er uit als salarisadviseur?

Als salarisadviseur zal je diverse werkzaamheden verrichten voor een grote diversiteit aan klanten binnen het MKB, overigens grotendeels familiebedrijven.

Je krijgt een divers klantenpakket en vindt het geen probleem om collega’s te ondersteunen met werkzaamheden indien nodig.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van salarisadministraties, zoals het vervaardigen van jaaropgaven, salarisstroken, journaalposten, aangiften loonheffingen en het verrichten van invoerwerkzaamheden.

Daarnaast verricht je controlewerkzaamheden, zoals het controleren van voorschotnota’s en afrekeningen van uitkeringsinstanties.

Je hebt een adviserend rol richting de klant en bent tevens het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten. Indien gewenst voer je werkzaamheden uit op locatie bij klanten.

Waarmee daag jij ons uit?

Proactief Initiatief Daadkrachtig

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over je PDL, (praktijkdiploma loon- en salarisadministratie) en bij voorkeur over je VPS (vakopleiding payroll services);
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt interesse in het brede HR werkveld, want bij ons werk je nauw samen met collega’s van Loonbelasting, Arbeidsrecht, Pensioen en P&O;
 • Je denkt in mogelijkheden en kan snel schakelen.
 • Wat kunnen wij jou bieden?

  Een professionele en informele werkomgeving waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Met de WVDB Academy bieden wij een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied en vaardigheid om jouw persoonlijke ontwikkeling verder te stimuleren.

  Wij bieden volop mogelijkheden om door te groeien en je zal deel uitmaken van het salaris- en HR advies team dat in totaal uit 21 collega’s bestaat.

  Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend maar wat wij belangrijk vinden, is een goede balans tussen werk en privé, dit houden wij dan ook goed in de gaten.

  Ben jij enthousiast?

  Ben jij de salarisprofessional die wij zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op met Lisa Schuts, Talent Acquisitie Specialist, tel.

  088-194 80 73. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, dan heb je snel een indruk van de praktijk.

  Vragen over deze vacature?

  Lisa Schutslisaschuts wvdb.nl088-194 80 73LocatieHLB Van Daal Waalwijk WaalwijkFunctietypeSalarisadministratieBrancheAccountancyOpleidingsniveauHBOFull-time / part-timeFull-time Solliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier