Medewerker verkoop Vijver
Intratuin
Halsteren
3 dagen geleden

Om het bestaande team van de afdeling VIJVER te versterken, is Intratuin Halsteren B.V. per direct op zoek naar meerdere kandidaten voor de functie :

medewerker verkoop vijverafdeling

De functie

In deze fulltime functie (38 uur) draag je verantwoording voor de verkoop van artikelen op het gebied van vijver, aquaria en de levende vissen.

Het gehele assortiment dient overzichtelijk gepresenteerd te worden en gasten worden klantgericht benaderd. Naast de dagelijkse verzorging van de dieren, wordt gericht aandacht besteed aan onze gasten en wordt er veel met de handel gewerkt.

Profiel

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur relevante ervaring in de verkoop. Je bent verkoop- en resultaatgericht ingesteld en hebt een goede teamspirit.

Ook ben je zeer klantgericht en heb je geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden. Je vindt het geen probleem om op zaterdag en op een koopavond te werken en je bent bereid om de koopzondag en feestdagen te werken.

Wij bieden

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao retail non food. Verder biedt Intratuin Halsteren goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en een personeelskorting.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier