Heftruckchauffeur
Luba
Heerhugowaard, Noord Holland, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Jouw nieuwe werkplek is een groot kassencomplex voor de teelt van bloemen. Jij gaat zorgen dat de kratten met aarde en bollen op de juiste plek in de kas komen te staan.

Je rijdt met de heftruck naar de schuur waar de pallets met kratten voor je klaar staan, hoog op elkaar gestapeld. Met jouw behendigheid achter het stuur van de heftruck zorg je dat de kratten veilig op hun bestemming in de kas aankomen.

Elke kas heeft een machine die de pallets automatisch verdeeld en op een rij zet. Jij zet de pallet klaar voor de machine en zet de machine aan.

Wanneer deze even vast loopt kijk je eerst of dit zelf kunt oplossen, lukt dit niet dan roep je iemand van de technische dienst erbij.

Voor dit werk is het belangrijk dat je affiniteit hebt met bloemen en glastuinbouw. Samen met je team zorg je ervoor dat de bloemen goed kunnen groeien en op tijd naar de klant kunnen.

Ondanks dat je niet zelf in de verwerking van de bloemen werkt, ben je wel een belangrijke schakel voor het proces.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groot bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in één soort bloem. In dit familie bedrijf heerst een gemoedelijke en nuchtere sfeer.

Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg'. Het land van dit bedrijf is verdeeld in verschillende teams. Elke groep kassen wordt aangestuurd door een teamleider.

Je bent altijd de enige heftruckchauffeur per team, waar je natuurlijk ook wel eens andere teams en heftruckchauffeurs ondersteund.

Samen zorg je dat het werk goed en top tijd gedaan is!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring op de heftruck. Is je certificaat verlopen? Via Luba kun je deze opnieuw halen!
 • Je werkt maandag t / m vrijdag van 7 : 00 tot 16 : 00 uur en om de week op zaterdagochtend
 • Je bent proactief, kan hard werken en werkt nauwkeurig
 • Wat wij bieden

 • Een fulltime baan met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract
 • Werken in een gezellig team
 • Reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantieuren
 • Je kan je heftruckcertificaat via Luba halen als je die nog niet hebt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier