Timmerman
Artiflex
Apeldoorn, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor deze vacature in Apeldoorn zijn we op zoek naareen enthousiaste timmerman die aan de slag gaatmet het maken van bekistingen voor prefabbetonelementen .

De mallen en sparingen bestaanvoornamelijk uit hout, maar kan ook eens een ander materiaal zijn.Daarnaast zal je in deze functie als timmerman ook voorbereidingentreffen voor de productie van de prefab betonelementen.

Tot slotondersteun je collega’s bij het maken en het controleren van demallen.

Je werktin dagdienst van maandag tot en met vrijdag (07.30-17.00) .

Sinds vorig jaar is dit bedrijf gevestigdin een compleet nieuwe betonfabriek, in Apeldoorn . Deze productielocatie is uitgerustmet de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale.

Samen met een sterk team aan personeel is deze organisatie in staatom aan de grote vraag vanuit de markt te kunnenvoldoen.

Alstotaalleverancier in de prefab beton spelen ze in op de behoeftenvan de klanten en de stijgende vraag naar efficiency op de bouw.

Het ontzorgen van de klant staat daarom centraal. Ze zijn sterk inhet produceren en leveren van diverse betonelementen; van eenconstructieve wand tot een kolom of vloer.

Als laatste wordt hetpakket compleet gemaakt, door het leveren van montage. Zo kan eenproject volledig uit handen wordengegeven.

Functie-eisen

Voordeze vacature van timmerman wordt het volgendegevraagd :

 • Je hebt technisch inzicht enaffiniteit met timmerwerk;
 • Moeiteloos lees jijtechnische tekeningen;
 • Woonachtig in deomgeving van Apeldoorn;
 • Je kunt nauwkeurig werkuitvoeren.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Naast een marktconform salaris van € 2090,-tot € 2450,- bruto per maand , afhankelijk van je leeftijden ervaring. Bij goed functioneren laat dit bedrijf jou niet meergaan en is de insteek zeker jou een contract aan te bieden.

  Jekrijgt een zelfstandige en afwisselende functie in een informele enprettige werksfeer. Het is een hard groeiende onderneming, diesterk in ontwikkeling is.

  Heb je goede ideeën? Dan horen ze diegraag. Bij hen krijg je veel vrijheid om mee te denken. Er wordtveel waarde gehecht aan gemotiveerde medewerkers en heb je hier danook volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

  Ben jij diehardwerkende timmerman die zich graag verder ontwikkelt in debetonproductie? Solliciteer dan nu op deze vacature of stuur je cvnaar m.

  kemper artiflex.com en wij nemen dan gegarandeerd contactmet je op! Heb je vragen of neem je liever direct zelf contact op?

  Bel of WhatsApp Martina dan via 06 -27917717.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier