Senior Dynamics 365 F&O Pre-Sales Solution Manager
Avanade
Utrecht, Netherlands
12 uur geleden

Job Description

Voor ons Digital team zijn wij op zoek naar een Dynamics 365 Finance & Operations Pre-Sales Solution Manager. Wil jij toonaangevende Enterprise klanten helpen om optimaal gebruik te maken van Dynamics 365?

Kom ons team versterken!Als Senior Dynamics 365 F&O Pre-Sales Solution Manager speel je een cruciale rol in de uitbreiding en levering van onze ERP-

dienstverlening. Je komt aan tafel bij diverse C-levels uit de top 500 grootste bedrijven en adviseert onze klanten over hoe het Microsoft-

ecosysteem de transformatie van hun Digital business mogelijk maakt, met een focus op Dynamics ERP / 365. Op basis van de klantbehoefte definieer en presenteer je ERP-

oplossingen die waarde toevoegen aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Je schrijft voorstellen en ontwerpt de architectuur, inclusief tijdsinschattingen.

Daarnaast zie je als lead architect toe op de Delivery van de oplossingen, binnen tijd en budget. We hebben een grote offshore workforce en dat betekent dat je delen van het project onderbrengt bij onze offshore collega’s.

Onderdeel van je delivery verantwoordelijkheid is de Quality Assurance.Voor onze klanten ben jij een Trusted Advisor; je geeft advies en aanbevelingen over hoe Dynamics ERP / 365 het beste ingezet kan worden om de bedrijfsresultaten van de klant te verbeteren en bouwt hiermee aan langdurige relaties.

Je bent samen met onze Digital Lead en andere Senior Dynamics ERP Solution Architecten verantwoordelijk voor het bepalen van onze markt proposities.

Je acteert als SME en ondersteunt je collega’s in het verrijken van hun Dynamics ERP-expertise. Je werkt nauw samen met Sales, ERP Solution Architecten, onze Digital Lead en natuurlijk met de rest van het ERP team.

Wij richten ons met onze dienstverlening op de Enterprise markt, wat betekent dat je gaat werken aan grote, soms internationale implementaties.

Samen met een team van gelijkgestemde collega’s de beste en mooiste oplossingen bedenken voor klanten in Nederland en daarbuiten.

Diep in de keuken mogen kijken bij de grootste bedrijven, en toegevoegde waarde creëren met het Microsoft platform voor Finance & Operations in de alsmaar sneller veranderende digitale realiteit waarin onze Enterprise klanten opereren.

En dat met collega’s die met kennis en overtuiging de mooiste oplossingen bedenken bij de grootste Microsoft partner van de wereld.

In de rol van solution manager geef je hieraan invulling van pre-sales, delivery tot aan quality assurance. Kortom : inspirerend, uitdagend en vooral, super leuk.

Bart, Solution Architect Jij maakt het verschil omdat :

 • je over een afgeronde bachelor of master beschikt;
 • je een bewezen trackrecord in pre-sales hebt;
 • je minimaal 8 jaar relevante ERP implementatie ervaring hebt;
 • je goede kennis hebt van Dynamics ERP / 365 Finance & Operations; Wij zijn trots op :
 • onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
 • onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)!
 • de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
 • de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
 • de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk : -) : leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.
 • Voel jij de match? Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website.

  Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken?

  Bel dan met onze recruiters Emma van den Berg of Rianne Coenen via 030-303 5432. Kijk voor meer informatie op en voor een sfeerimpressie op onze of pagina.

  Share this job : About Avanade

  About Avanade

  Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem.

  Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers.

  Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate.

  We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization.

  Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier