Chauffeur leerlingenvervoer Amersfoort en omgeving
Willemsen-de Koning
Arnhem, NL
6 dagen geleden

Chauffeur leerlingenvervoer Amersfoort en omgeving

Willemsen de Koning vervoert dagelijks in de omgeving Amersfoort ruim 300 kinderen van en naar hun school. Zij wonen of niet op loop- of fietsafstand of openbaar vervoer is voor hen geen optie.

Daarom is leerlingenvervoer in het leven geroepen. Vervoer van en naar regulier of speciaal onderwijs waar de kinderen zich op hun gemak voelen en zich optimaal kunnen ontplooien.

Om dit uit te voeren zijn wij op zoek naar :

Gemotiveerde Chauffeurs Leerlingenvervoer

Dit type vervoer vraagt om speciale vaardigheden van ons als bedrijf en onze medewerkers. Zo dient elke collega op de weg naast de verplichte chauffeurspas aanvullende, op de

doelgroep gerichte, opleidingen te volgen en brede kennis over de doelgroep te ontwikkelen. Een verantwoordelijke baan, want per slot van rekening geven ouders en verzorgers wel hun

meest kostbare bezit aan ons mee.

Het betreft een parttime functie voor gemiddeld 10 tot 20 uur per week gedurende het schooljaar. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 7 : 00 en 9 : 00 uur en

14 : 30 en 16 : 30 uur afhankelijk van de route en schooltijden. In de schoolvakanties bent u ook vrij!

Om leerlingenvervoer te mogen rijden moet u in het bezit zijn van een geldige chauffeurspas. Heeft u geen chauffeurspas?

Geen probleem. Binnenkort start de opleiding weer. Voor meer

informatie over chauffeur zijn’ en de opleidingen kunt u kijken op http : / / werkenbijwdk.nl / . De kosten van de opleiding neemt Willemsen de Koning Groep in de meeste gevallen voor haar rekening*.

Heeft u wel een geldige chauffeurspas? Dan ontvangt u een bonus van € 250.00!!

Functie eisen en kenmerken :

 • 5 dagen per week beschikbaar op bovengenoemde tijden gedurende gehele schooljaar;
 • In het bezit zijn van een geldig Rijbewijs B met ruime rijervaring;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • In het bezit van een geldige chauffeurspas (pré);
 • Woonachtig in de omgeving;
 • Affiniteit hebben met de doelgroep;
 • Salaris conform cao taxi;
 • Klantvriendelijk;
 • Representatief;
 • Wij werken conform cao taxi;
 • Goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
 • Bereidt zijn aanvullende cursussen te volgen.

  Wie zijn wij :

  Willemsen-de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer.

  Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen.

  Veel van de opdrachten verwerven wij via Europese aanbestedingen.

  Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving : veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

  De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers.

  Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen en middelen.

  Onze chauffeurs zijn geschoold met alle relevante vakopleidingen en worden continu geschoold en getraind voor de verschillende doelgroepen en nieuwe ontwikkelingen.

  Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en ook op het milieu. Tevens besteden wij op een vooruitstrevende manier veel aandacht aan onze bedrijfsvoering en zijn we in het bezit van TX-keur, ISO9001, ISO14001 en ISO 27001.

  Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier