Montage medewerker
Luba
Vlaardingen, Zuid Holland, Nederland
11 uur geleden

Over de functie

Als montage medewerker ga jij samen met je collega in een goed uitgeruste montage bus ergens in de Benelux aan de slag! Jullie zijn verantwoordelijk voor het plaatsen van rookgasafvoeren en luchtkanalen.

Deze afvoeren en kanalen worden gestandaardiseerd en op maat gemaakt van materialen als aluminium, cortenstaal en roestvast staal.

Jij hebt al ervaring in de installatietechniek en hebt een technische achtergrond / opleiding en vindt het geen probleem om te werken op grote hoogten.

Omdat er veel op hoogte gewerkt wordt heeft het bedrijf veiligheid hoog in het vaandel staan. Jij bent daarom in het bezit van een VCA of ben bereid dit te behalen.

De uren worden normaliter gemaakt van maandag tot en met vrijdag maar projectafhankelijk komen avond- en nachtdiensten en werken in de weekenden wel voor.

Omdat je veel aan het werk gaat bij klanten ben je vriendelijk en flexibel. Ook ben jij praktisch ingesteld en collegiaal.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is sinds 1961 gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van rookgasafvoeren, verbrandingsluchttoevoersystemen voor woningbouw, industrie en utiliteitsbouw.

Ook maken ze ventilatiekanalen voor bijvoorbeeld CNC-banken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Je hebt een technische opleiding
 • Je hebt ervaring met installatietechniek
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bent bereid dit te behalen
 • Wat wij bieden

 • ADV- en vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenregeling
 • De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling in de vorm van bijvoorbeeld cursussen
 • Een prettig en gezond bedrijf met een open en gezellige werksfeer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier