Pedagogisch werker gezinsbegeleiding
Partou B.V.
Almere, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Samen met je collega’s zorg je voor eenfijne omgeving waarbinnen ieder kind zich optimaal ontwikkelt. Hetene moment help je James met het knutselen van een bootje en hetandere moment stimuleer je Eva om zelf haar jas aan te trekken.Geen dag is hetzelfde!

Je bent verantwoordelijkvoor het bedenken en uitvoeren van een activiteitenaanbod op jouwvestiging. Van muziek maken en kunstwerken creëren, tot buitenravotten, en het organiseren van het UNICEF KinderrechtenFilmfestival.

Goed contact met deouders / verzorgers vinden we erg belangrijk. Je communiceert op eenopen, enthousiaste en respectvolle manier.

Via onze eigen Mijn Kindapp stuur je gedurende de dag foto’s en korte berichtjes naarouders over de leuke momenten die je met de kinderenbeleeft.

Als pedagogisch medewerker krijg je bijPartou de ruimte en de vrijheid om je te ontwikkelen. Je kunthierbij niet alleen rekenen op de steun en begeleiding van jouwvestigingsmanager, maar ook ons servicekantoor ondersteunt jougraag.

Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het organiseren vanactiviteiten of pedagogisch advies, maar ook aan een cursusinteractiebegeleiding, teamworkshops of een training waarmee jemuziekcoach op je vestiging kunt worden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier