WMO Consulent
Van Boheemen Consultancy BV
Veldhoven, NL
8 dagen geleden

Online sinds : 16-05-2019

Functie

Voor een non-profit organisatie in Veldhoven zoeken we een WMO Consulent.

De duur van de opdracht betreft minimaal 6 maanden met optie tot verlenging. De opdracht is voor 32 uur per week.

Bedrijfscultuur

Gemeente Veldhoven is onderdeel van de meest innovatieve en economisch groeiende regio van Nederland en hart van Brainport The World-

Class High Tech Region . Daar zijn we trots op! Dagelijks maken meer dan 300 medewerkers het verschil in de verdere ontwikkeling van Veldhoven en de regio.

Functiebeschrijving

Als klantmanager WMO behandel je meldingen in het kader van de Wmo (wat betreft hulp bij het huishouden, vervoer, verplaatsen, wonen en begeleiding) van melding tot beschikking.

Je geeft informatie en voert keukentafelgesprekken met de cliënt om de ondersteuningsvraag te verhelderen en te analyseren.

Wanneer uit de melding een aanvraag voor een maatwerkvoorziening volgt, indiceer je deze en handelt deze zelfstandig af.

Je stelt programma’s van eisen op, vraagt offertes op en beoordeelt deze. Je vraagt medische adviezen op, maakt gespreksverslagen, , rapportages en beschikkingen.

Je draagt zorg voor de administratieve afhandeling in de verschillende systemen. Je stemt af met externen en collega's, draagt zorg voor de uitvoering van afspraken met cliënten en bewaakt de voortgang van zowel interne als externe procedures.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur paramedische achtergrond);
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als klantmanager WMO binnen een gemeente, opgedaan in de afgelopen vijf jaar;
 • Je hebt actuele en specifieke kennis van wet- en regelgeving ten aanzien van de WMO;
 • Je hebt ervaring met Suite4Zorg.
 • Verdiensten

  Het bruto maandsalaris ligt tussen de € 3.500,- en € 3.800,- 36 uur , of een max uurtarief van € 55,- voor de ZZP'ers onder ons, afhankelijk van opleiding en ervaring.

  Solliciteer direct

  Word je enthousiast van deze opdracht? Solliciteer dan snel, dit kan tot en met 22 mei 2019.

  De matchgesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 29 mei 2019 vanaf 13.00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden.

  Wil je liever eerst even bellen of heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact op met Johan Boekhoudt via 06-51194988.

  Wellicht is hij in gesprek dan kan je hem ook WhatsAppen. Mailen mag altijd via Johan vbci.nl.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier