Assistant Accountancy & Advies Den Haag
Baker Tilly
Den Haag
1 dag geleden

Heb je een ondernemende instelling en zit je vol ambitie? Als Assistant Accountancy geef je advies op maat en ontdek je alle facetten van het accountancy vak.

Starten per september is hiervoor ook mogelijk!

Icon

Je hebt een hbo-opleiding accountancy of bedrijfseconomie (bijna) afgerond.

Icon

Je gaat starten of bent bezig met de AA-opleiding.

Icon

Ervaring in de accountancy als werkstudent of stagiair is een pré.

Icon

Je bent een echte teamspeler die van aanpakken weet.

Icon

Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.

Icon

Je bent inventief, servicegericht en kunt uitstekend communiceren.

En dit ga je doen

Als Assistant Accountancy heb je een afwisselende functie. In samenwerking met je manager en teamgenoten verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor (inter)nationale opdrachtgevers.

Je stelt jaarrekeningen en tussentijdse rapportages op en helpt je klanten hun (financiële) administraties in te richten.

In het contact met je klanten luister je altijd scherp naar wat zij vragen en speel je daar adequaat op in. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening.

Binnen de MKB Accountancy & Adviespraktijk werk je in verschillende teams met diverse klanten. Mijn dagen zijn nooit hetzelfde.

Gijs Beyer

Jr. Manager Accountancy

We zorgen goed voor je

Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding of een company car.

Icon

Je krijgt een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8 1 / 3 % van je brutojaarsalaris.

Icon

We hanteren flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.

Icon

Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar.

Icon

Afhankelijk van je functie kun je deelnemen aan onze leaseregeling én krijg je een NS Business Card. Kom je met het OV dan krijg je van ons een reiskostenvergoeding

Icon

Wil je een opleiding volgen om je beroepskennis uit te breiden? Dan vergoeden wij vaak de kosten én de helft van je studie-uren.

Icon

Bij Baker Tilly krijg je de nieuwste iPhone en een MacBook.

Klaar voor de volgende stap?

Solliciteer direct via onderstaande button. Je hoeft alleen je cv te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

Solliciteer direct

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier