Anesthesiemedewerker MCL Medisch Centrum LeeuwardenLeeuwarden
Zorg voor het Noorden
Leeuwarden
6 dagen geleden

Wil jij ook werken in een topklinisch ziekenhuis, waar geen dag hetzelfde is? Wil jij met de anesthesioloog een team vormen en samen het anesthesiologisch beleid uitvoeren.

Word jij de onmisbare schakel in de operatiekamer?

Kom werken bij #teamMCL.

Jij bij MCL

Als anesthesiemedewerker maak je deel uit van het operatieteam en verricht je medisch-ondersteunende werkzaamheden. Het operatiecomplex bestaat onder andere uit 14 operatiekamers, 4 poliklinische kamers, de holding (voorbereidingsruimtes) en de verkoever (uitslaapkamers).

Je bent medeverantwoordelijk voor de anesthesie, het bedienen van de beademingsmachine en diverse meet- en bewakingsapparatuur.

Dit bieden wij :

 • Een dienstverband bij het MCL : je krijgt een contract voor onbepaalde tijd van min. 24 tot max. 36 uur per week. Je functie is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 55.
 • Arbeidsextra’s : het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB).
 • Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een https : / / www.mcl.nl / werken-in-het-mcl / meer-over-werken-in-het-mcl / arbeidsvoorwaarden-en-voorzieningen / uw-arbeidsextras target blank >

  aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

  Dit ben jij

  Wij zoeken een collega die zelfstandig en proactief is. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en neem je je verantwoordelijkheid.

  Je kunt goed samenwerken, bent communicatief vaardig en beschikt over zelf reflecterend vermogen.

  Jouw kennis en ervaring :

 • Je bent in het bezit van het diploma anesthesiemedewerker
 • Jouw afdeling en collega’s

  Er staat een team van enthousiaste en betrokken collega’s achter en naast je. Het team is professioneel, creatief, gemotiveerd en volop in ontwikkeling.

  Er wordt gezorgd voor een duidelijke inwerkperiode waarbij één collega je begeleidt om je goed wegwijs te maken binnen de werkwijzen van ons operatiecentrum.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier