bouwkundige coördinator
Centerpoint
Venray, NL
6 dagen geleden

Introductie

We zijn voor de opdrachtgever op zoek naar een echte teamplayer die houdt van organiseren! Die goed kan luisteren en de processen goed afstemt op die van de opdrachtgevers.

Organisatie

Als bouwkundig coördinator kom je in een hecht team van service en onderhoud terecht. De organisatie gaat voor een langere termijnrelatie door vertrouwen en meerwaarde te creëren elke dag.

Vakmanschap te leveren in de markt van service, onderhoud, renovatie en uitbreiding aan en van gebouwen.

Functie

Je bent als bouwkundig coördinator werkzaam op de afdeling service en onderhoudt. Je werkt voor diverse vaste opdrachtgevers en verzorgt en plant de werkzaamheden voor deze klanten.

Je neemt keuken-, badkamer- en toiletrenovaties, mutaties en woningaanpassingen aan, beoordeelt deze en wijst ze toe aan collega’s en / of onderaannemers.

Je verricht de daartoe nodige voorbereidende acties en verwerkt deze administratief, bewaakt de afhandeling en stelt prijsopgaven en afrekeningen op.

Een belangrijk deel van jouw werk is het onderhouden van contacten met huurders en opdrachtgevers om optimaal in hun behoeftes te voorzien.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO diploma bouwkunde en enkele jaren ervaring als projectcoördinator bijvoorbeeld bij een woningcorporatie.

Je bent een echte organisator met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Communicatief ben je een topper. Je bent zeer goed in het samenwerken en klantgerichtheid staat hoog in je vaandel.

Je bent zeer zelfstandig en flexibel.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een veelzijdige en uitdagende functie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken bij een informeel bedrijf met enthousiaste medewerkers.

Naast natuurlijk een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier