Allround Monteur Levensmiddelenindustrie (MBO/MTS)
Professionals in Food
Gelderland, Gelderland, nl
12 dagen geleden
source : Jobbird

Is er een storing aan één van de machines in de productie? Jij staat graag voor je collegas klaar om de storing zo snel en adequaat mogelijk te verhelpen.

Samen met 4 andere monteurs maak je deel uit van het team Technische Dienst. Je rapporteert in deze functie aan de hoofd technische dienst.

Wat doe je nog meer als Allround Monteur Levensmiddelenindustrie :

 • Je speelt een belangrijke rol in het verhelpen van storingen en onderhoudswerkzaamheden aan (inpak) machines, productielijnen van voedingsmiddelen, bedrijfsinstallaties en gebouwen
 • Heb je een idee voor een verbetering en / of optimalisatie van bestaande processen? Dit wordt gewaardeerd
 • Je mag de optimalisaties in goed overleg met de productie aanbrengen aan de machines en productielijnen
 • Functie-eisen

  Je kan goed analyseren wat de oorzaak is van de storing. Dit doe je door goed te overleggen met de operators aan de lijn.

  Je bent flexibel ingesteld. Zo werk je samen met de andere monteurs in een roulatieschema tussen 5.00uur en 17.00uur. Af en toe draai je een consignatiedienst voor de avonduren of zaterdag.

  Wat is verder belangrijk :

 • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo niveau richting elektrotechniek, industriële automatisering of aanverwant
 • Bij voorkeur heb je minimaal 4 / 5 jaar werkervaring opgedaan als monteur in de levensmiddelenindustrie / procesindustrie
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je komt terecht bij een organisatie die continu in beweging is. Je start met een jaarcontract direct bij onze opdrachtgever.

  Doe je het goed, dan wordt jouw contract omgezet in een vast contract. Je werkt 38 uur per week en het salaris bedraagt afhankelijk van je werkervaring 2800 / 3000 bruto per maand.

  Voor de consignatiedienst ontvang je een extra toeslag.

  Sollicitatieprocedure

  Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de solliciteer online optie. Graag ontvangen wij je cv in Word-format (niet verplicht), zodat wij deze efficiënt kunnen verwerken in onze systemen.

  Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Bij anonieme vacatures maken we altijd onze opdrachtgevers bekend voordat we jouw gegevens met hen delen.

  Wij reageren namelijk altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie en als er een match is, bespreken we dan ook nadere ins en outs met betrekking tot onze opdrachtgever.

  Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Tevens gaan we -na jouw toestemming-

  referenties na. Op basis van onze bevindingen brengen we nader verslag uit aan de opdrachtgever. Bij de opdrachtgever volgen nog maximaal 2 gesprekken.

  Alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd.

  Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Armand Paauwe, Recruitment Conusltant, via het telefoonnummer 085 1050128.

  Wij staan je graag te woord. Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen.

  Vaak zijn wij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als we al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.

  Ambieer je een baan in de levensmiddelenindustrie, maar is deze positie het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt in heel Nederland voor productmanagers, accountmanagers, medewerkers binnendienst, productontwikkelaars, auditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, productiemanagers, procestechnologen, laboranten en analisten in de levensmiddelenindustrie.

  Past een dergelijke rol jou goed? Kijk dan snel op onze website en stuur ons een open sollicitatie!

  Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het nieuws en onze vacatures.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier