Klinisch Psycholoog
Maandag
Eindhoven, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Over de functie

Ben jij een Klinisch Psycholoog en wil jij jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben jij betrokken, stressbestendig, enthousiast en vooral gemotiveerd voor een nieuwe uitdaging?

Dan kom ik graag met jou in contact!

Als Klinisch psycholoog kan je gaan werken in zorginstellingen, instellingen voor kind- en jeugdhulpverlening, forensische instellingen en ziekenhuizen.

Jij kan als geen ander diagnosticeren en blinkt uit in het behandelen van ernstige en complexe psychische problemen en psychische stoornissen.

Jij bent zelfstandig aangelegd, maar hebt de communicatieve vaardigheden om te werken in een multidisciplinair team. Daarnaast ben jij aantoonbaar initiatiefrijk, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat wetenschappelijk onderzoek te verrichten.

Je beheerst een grote variatie aan diagnostische en psychotherapeutische behandelmethoden. Jouw kennis en deskundigheid wordt ingezet bij de diagnostiek en behandeling van complexe casussen.

Functie eisen

 • Een WO opleiding als klinisch psycholoog
 • Jij bent BIG geregistreerd
 • Jij hebt kennis van verschillende behandelmethoden zoals : MBT, EMDR, cognitieve gedragstherapie en schematherapie
 • Jij hebt kennis en ervaring in werken met complexe psychische problematieken en stoornissen
 • Jij durft beslissingen te maken met betrekking tot diagnosticeren en behandelen van complexe casussen
 • Jij kunt fungeren als regiebehandelaar en bent communicatief sterk en kan goed samenwerken in een team
 • Over het bedrijf

  Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en heden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken.

  Heb jij interesse om in een vast dienstverband te werken, dan kunnen wij samen met jou kijken wat hierin mogelijk is. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring.

  Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden.

  Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Heb jij interesse, neem dan contact op met mij via 0612182119 of via rebecca.evans maandag.nl

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier