Financieel adviseur/coördinator najaarsrapportage en jaarrekening
Maandag
Amsterdam, Noord-Holland, nl
12 dagen geleden
source : Jobbird

Wij zijn opzoek naar iemand die de najaarsrapportage en jaarrekening voor onze opdrachtgever gaat opstellen.

Je coördineert de totstandkoming van de najaarsrapportage (procesmatig en inhoudelijk). Je kunt hierbij een beroep doen op financiële collega’s en niet financiële collega’s en verzorgt zelf ook een inhoudelijke bijdrage.

De jaarrekening en begroting worden voor in LIAS opgesteld. Voor de najaarsrapportage is dit nog niet voorzien en wordt gewerkt met Word en excel.

Binnen de gemeente wordt gewerkt met Key2Financiën en Cognos.

We zoeken iemand met een hands on mentaliteit die zich verantwoordelijk voelt voor het totale eindproduct inclusief bestuurlijke voorbereiding van het document.

Je bent bereid daar net dat stapje extra voor te doen. Je hebt ervaring met het opstellen van P&C documenten binnen een gemeente en beschikt over een overall blik voor de gemeentelijke begroting.

Je kennis op het gebied van de BBV is up to date. Kennis van en ervaring met grondexploitaties geldt als een duidelijke pré.

Van nature stem je af en ben je een teamplayer.

Toelichting op rooster

We zoeken voor de periode september december voor 24 uur per week ondersteuning. Voor de periode januari tot en met maart gaat het om gemiddeld 32 uur per week.

De opdracht loopt 7 maanden. Indien de wervingsprocedure voor de vacante functie onverhoopt niet succesvol is, bestaat mogelijkheid tot verlenging.

Deze verlenging wordt voor afloop van de opdracht besproken en de exacte duur is nu nog niet bekend.

 • Je bent een zelfbewuste generalist met een sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig en in staat om verbinding te leggen en samenhang te overzien en te bewaken
 • Je hebt minimaal aantoonbaar HBO / WO werk- en denkniveau
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier