Opleiding tot Dialyse Verpleegkundige
OLVG
Amsterdam, Netherlands
9 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij in op één van de grootste Dialyse afdelingen van Nederland werken in hét binnenstad ziekenhuis van Amsterdam en worden opgeleid tot Dialyse Verpleegkundige?

Dan is deze mogelijkheid echt iets voor jou!

De opleiding tot dialyseverpleegkundige duurt 15 maanden bij een volledig dienstverband en start op 1 november 2018. Twee maanden voor het starten van de opleiding start je met voorwerken op de afdeling.

Een parttime opleidingsverband is tevens mogelijk, tot minimaal 32 uur per week. Tijdens je opleiding word je praktisch geschoold op de dialyse afdeling.

De theoretische scholing wordt in 6 lesblokken van 4 dagen verzorgd door de Amstel Academy van het VUmc. De opleiding is modulair en competentiegericht van opzet.

Twee vaste werkbegeleiders van onze afdeling begeleiden je gedurende de gehele opleiding.

Na het succesvol afronden van je opleiding word je als Dialyseverpleegkundige verantwoordelijk voor het verlenen van hoog complexe (technische) zorgverlening aan dialysepatiënten.

Deze zorg combineer je met intensieve (psychosociale) begeleiding. Je hebt zeer nauw contact met een multiculturele groep van soms tijdelijke maar vaak chronisch zieke patiënten.

Met deze groep bouw je dan ook een vaak langdurige verpleegrelatie op.

Werkomgeving

Je zult deel uitmaken van een ontzettend leuk, gezellig en open team van zorgprofessionals, waar veel ruimte is voor zelfontplooiing en waar verpleegkundig leiderschap wordt aangemoedigd.

De Dialyse afdeling verzorgt dialysebehandelingen voor patiënten met een chronische en soms acute nierziekte. Naast hemodialyse kunnen patiënten kiezen voor peritoneaal dialyse, waarbij de behandeling na instructie door de dialyseverpleegkundige, door de patiënt thuis wordt uitgevoerd.

Eenmaal opgeleid en ingewerkt als Dialyseverpleegkundige werk je dan ook op beide specialisaties.

Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team, op een afdeling waar persoonlijke ontwikkeling en het altijd verbeteren van kwaliteit centraal staan.

De Dialyse afdeling is een moderne afdeling met bijbehorende faciliteiten. Je collega’s zijn vakspecialisten die zeer betrokken zijn bij de patiënten maar ook bij jou als collega.

OLVG heeft meerdere locaties. Werken bij OLVG kan dan ook werken op meerdere locaties’ betekenen. We kennen twee hoofdlocaties te weten Oost aan het Oosterpark en West aan de Jan Tooropstraat.

Functie-eisen

 • Je bent een BIG geregistreerde Verpleegkundige;
 • Werkervaring op een interne afdeling is een pré;
 • Je hebt affiniteit met chronische patiënten en interesse in techniek. Je staat tevens open voor de vele te verwachten ontwikkelingen op het gebied van dialyse;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gemotiveerd om altijd de beste zorg te leveren;
 • Door jouw open, proactieve houding ben je in staat om opbouwende kritiek te ontvangen en te geven.
 • Wij bieden

  Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en in kunt zetten om samen direct of indirect onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

  Het betreft een tijdelijke functie voor in eerste instantie de duur van 15 maanden. Bij gebleken geschiktheid en vacatureruimte, volgt een contract voor onbepaalde tijd.

  De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Gedurende de opleiding word je ingeschaald in FWG 45 en als gediplomeerd Dialyse verpleegkundige in FWG 50.

  Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8% hebben wij je ook interessante extra’s te bieden : een fietsbudgetregeling, kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer.

  Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier