Technisch Applicatiebeheerder
PEAK-IT
Hoogeveen, Nederland
5 dagen geleden

Ben jij een intrinsiek gemotiveerd en leergierig persoon met een brede interesse in applicaties? Maak je nieuwe dingen snel eigen en ga je uitdagingen niet uit de weg?

En heb je al enige ervaring met het beheren van applicaties? Dan zoeken wij jou als Technisch Applicatiebeheerder voor een van onze snelgroeiende klanten in de zorg.

Wat ga jij doen als Technisch Applicatiebeheerder? Je houdt je bezig met het technische platform, waarbij je verantwoordelijk bent voor de continuïteit van informatiesystemen.

Middels monitoring zorg je er dan ook voor dat de beschikbaarheid, performance en capaciteit van de applicaties optimaal is en blijft.

Daarvoor breng je wijzigingen aan in de technische infrastructuur, breid je deze uit en zorg je voor tijdige vervanging.

Ook houd je je bezig met de optimalisatie van de verwerkingsprocessen. Naast je dagelijkse beheertaken neem je deel in verscheidene projecten die bijdragen aan veiligheid en betrouwbaarheid van aangepaste en / of nieuwe applicaties.

 • Dit zorgt tevens voor meer beheer- en gebruikersgemak. Als Technisch Applicatiebeheerder : Beheer je de applicaties en de onderliggende systemen (operationeel beheer, incident beheer, wijzigingsbeheer);
 • Ondersteun je de Functioneel Beheerder en externe leveranciers met de installatie van applicaties. Denk hierbij aan het instellen van parameters;
 • Ben je het vaste aanspreekpunt op het gebied van installeren, accepteren en operationeel maken van de informatiesystemen.

  Wie zoeken wij? Je bent een echt teamplayer die projectmatig te werk gaat en verantwoording durft af te leggen bij collega’s.

 • Daarnaast ben je analytisch onderlegd, resultaatgericht en stressbestendig. Verder beschik je over : Hbo werk- en denkniveau;
 • Technische kennis van Windowsservers, Microsoft SQL, Internet Information Servers en actuele SQL-databases; Ervaring met technisch beheer van geautomatiseerde systemen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden; Een rijbewijs en auto. Wat wij bieden? Zoek jij een spannende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om het maximale uit jouw IT-

 • carrière te halen? Wij stimuleren jou het beste uit jezelf te halen, zodat jij optimaal presteert in jouw werkomgeving. Daarnaast bieden wij jou : Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om je certificeringen te behalen; Ruime gelegenheid om met de nieuwste technologieën te kunnen werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier