Verpleegkundig specialist, Ouderen psychiatrie ambulant
Altrecht
Utrecht, Netherlands
17 dagen geleden

Over de afdeling

Altrecht Ouderenpsychiatrie verleent outreachende, poliklinische, klinische en deeltijd behandeling aan patiënten vanaf 60 jaar of indien er sprake is van passende levensfaseproblematiek soms ook jonger.

Zij doet dit vanuit 2 hoofdlocaties (Leidsche Rijn en Zeist).

Voor het ambulante team in Zeist zoeken wij een verpleegkundig specialist om ons te ondersteunen. Wij zoeken een medewerker met een afgeronde opleiding voor verpleegkundig specialist.

Deze functie is voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract.

Afdeling Ouderenpsychiatrie biedt veel ruimte aan eigen ideeën en initiatief. De medewerkers zijn allen zelfstandige, ervaren professionals, die met veel enthousiasme, humor en betrokkenheid hun werk doen.

Functie beschrijving

De doelgroep van de verpleegkundig specialist bestaat uit patiënten met ouderenproblematiek, bij wie sprake is van ernstige psychiatrische stoornissen, vaak in combinatie met cognitieve, somatische en psychosociale problematiek.

In een multidisciplinair werkend team ben jij regiebehandelaar voor EPA patiënten met chronische problematiek die in een stabielere fase van hun behandeling zijn.

Daarnaast is er ruimte voor het mee ontwikkelen van beleid en het coachen bij trajecten gericht op innovatie en kwaliteitsverbetering.

Functie eisen

Je hebt relevante werkervaring in de klinische en / of ambulante ouderenpsychiatrie. Je hebt voldoende vakkennis op het terrein van de ouderenpsychiatrie en cognitieve stoornissen.

Je hebt een dienstverlenende en servicegerichte houding en kan flexibel omgaan met werkdruk. In je werk ben je zelfstandig en ondernemend en je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid zowel mondeling als schriftelijk.

Je werkt in en met multidisciplinaire teams en daar voel jij je prettig in.

Werktijden liggen tussen 8.00 uur en 18.00 uur.

 • Je bent verpleegkundig specialist
 • Je hebt werkervaring binnen de ouderenpsychiatrie en bent bekend met cognitieve problematiek.
 • Binnen deze functie wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht.
 • Je bent in staat en bereid om te reflecteren op je eigen handelen.
 • Je beschikt over een auto voor het doen van huisbezoeken.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier