Ontbijt medewerker bij internationaal hotel in Amsterdam
YoungCapital
Amsterdam, Nederland
9 dagen geleden

Wat ga je doen? Voor onze opdrachtgever, een mooi en hip hotel waar veel business gasten komen, zijn wij op zoek naar goedgehumeurde ochtendmensen! Voor het uitgebreide ontbijtbuffet zoeken we medewerkers ontbijt.

Ben jij degene die samen met je collega's gemiddeld 400 gasten per dag voorziet van ontbijt in het restaurant of van roomservice?

 • Wat zijn dan precies jouw taken? Als medewerker ontbijt ontvang je de gasten en breng je hen naar een mooi plekje. Verder ben je bezig met voorbereidende werkzaamheden zoals het klaar leggen van serviesgoed;
 • het opmaken van de rekening en het afrekenen met de gast; opnemen van bestellingen; afruimen van tafels en schoonmaken van buffet;
 • onderhouden van goed contact met je collega’s om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden in het hotel en om onze gasten heen, naar behoren verlopen.

  Next to the fact dat jij al deze werkzaamheden uitvoert met de allerbeste service en een gezellig praatje met de gasten vragen we ook of je flexibel bent in je werktijden.

  Het kan zo zijn dat je een enkele keer weleens om half 5 s'ochtends al moet beginnen om alles alvast klaar te zetten en de eerste vroege vogels te ontvangen.

  Ook heb je al weleens eerder in de horeca gewerkt dus kun je al met een dienblad en borden lopen en willen we graag dat je ook de Engelse taal spreekt in verband met alle internationale gasten die het hotel ontvangt.

  Dat is nog is wat maar daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug!! Naast een lekker salaris in een hogere schaal van de horeca cao werk je in een top team waar je de kans krijgt om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

  Het hotel waar je aan de slag gaat als ontbijt medewerker is centraal gelegen maar het is wel belangrijk dat je er met eigen vervoer kunt komen i.

  v.m de af en toe vroege werktijden. Het hotel maakt deel uit van een groot internationaal keten dat wereldwijd in 92 landen actief is.

 • Heb jij wel zin in een uitdaging en ben je minstens 2 ochtenden per week beschikbaar? Dan hoor ik erg graag van jou! Wat wij bieden : Een hoger horeca salaris dan normaal;
 • Heel veel doorgroeimogelijkheden en werken aan je persoonlijke ontwikkeling;Een mooie cv- builder;De mogelijkheid om s'
 • ochtends te werken en de rest van de dag lekker vrij te zijn; Wat wij vragen : Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau; Je hebt al eerder in de horeca gewerkt en weet wat HACCP inhoudt;
 • Je spreekt goed Engels;Je bent beschikbaar tussen 07.00 en 15.00 uur 's ochtends. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier