Logistiek medewerker in Nijmegen
Dummy - P.P. Personeelsdiensten
Nijmegen, NL
2 dagen geleden

Evers Specials is de grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten in Europa. Dit bijzondere Nijmeegse bedrijf is opgericht in 1962 en telt zo'n 70 medewerkers.

Evers Specials levert dagelijks taugé en andere kiemgroenten in grote delen van Europa. Omdat de producten niet-seizoensgebonden zijn, levert Evers Specials het product het hele jaar door.

Dit houdt in dat de productie dag-in-dag-uit doorgaat en daar heb je goede mensen voor nodig!

In deze functie ben je een verlengstuk van de logistieke afdeling en de schakel tussen logistiek en productie. De wereld van de vershandel is een hectische wereld, en jij draagt jouw steentje bij om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt.

Hieronder valt uiteraard een vlekkeloos verloop van de orderpicking, maar heb je bijvoorbeeld ook direct contact met onze leveranciers.

Je signaleert mogelijke problemen en lost ze op. Je zorgt voor orde en netheid op de expeditie. Daarnaast werk je zo nodig ook mee in de productie.

Het betreft een dagdienstfunctie. Je werkt van 7-15 uur en je werkt om de week op zaterdag (4 om 6 dagen).

Je begint met een uitzendovereenkomst en bij goed functioneren kan je een dienstverband bij Evers krijgen. Het is een baan voor de lange termijn!

iframe class "youtube-iframe" src " https : / / www.werkzoeken.nl / 3492 pp-personeelsdiensten / werk / 1862401 logistiek-

medewerker-in-nijmegen / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term nijmegen " width "560" height "315" frameborder "0" allowfullscreen "">

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier