Cateringmedewerker schoolkantine in Venray
Tempo-Team
Venray, NL
7 dagen geleden

Dit wil je; een afwisselende baan als cateringmedewerker in schoolkantines in Venray. Jij vindt het leuk om veel contact te hebben met leerlingen en alles rondom de pauzes tot in de puntjes te regelen!

Jouw dag als cateringmedewerker

Je begint je dag in de keuken waar je samen met je enthousiaste collega gezonde broodjes en lekkere snacks voorbereid. Tijdens de schoolpauzes sta jij de leerlingen te woord in de schoolkantine en reken je de broodjes en snacks met hen af aan de kassa.

Wanneer de pauze voorbij is zorg je ervoor dat de kantine en de keuken er weer spic en span uitzien!

Werkdagen zijn voornamelijk doordeweeks tussen 08 : 30 en 14 : 00 uur. Tijdens bijzondere schoolactiviteiten zoals open dagen, vergaderingen of feestelijke diploma uitreikingen ben jij ook aanwezig om alle gasten te voorzien van lekkere hapjes en drankjes.

Wij bieden je

Een gezellige en afwisselende baan bij de toonaangevende scholencateraar Zo-Vital waar je via JMW aan de slag gaat. Daarnaast krijg jij :

 • Salaris conform contract catering cao (€10,82 bruto p / u) wat wekelijks aan je wordt uitbetaald.
 • Gezellige collega’s en een fijne werksfeer.
 • Flexibiliteit; jij geeft zelf jouw beschikbaarheid aan.
 • Uitdagende workshops en trainingen via het JMW trainingsconcept, hier vertellen we je graag meer over!
 • Dit ben jij :

 • Ervaren in de gastvrijheidsbranche
 • Enthousiast en gastgericht
 • Communicatief vaardig en collegiaal
 • Flexibel; je vindt het leuk om op diverse locaties bij te springen
 • Ben je na het lezen van deze baan enthousiast en zie jij jezelf al helemaal staan in een schoolkantine? Laat het ons weten door op deze vacature te solliciteren via de sollicitatiebutton.

  Heb je nog vragen over deze baan? Neem gerust contact met ons op.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier