Medewerker bediening
Fletcher Hotels
Leeuwarden, Nederland
8 dagen geleden

Beleef je plezier in het verlenen van een gastgerichte service? Ben jij dé persoon als het gaat om gastvrijheid? Wanneer je plezier beleeft in de functie van gastheer / gastvrouw, lees dan zeker verder! Wij zoeken een enthousiaste en gastvrije medewerker bediening met een flexibele instelling als het gaat om onregelmatige werktijden.

De functie Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service op niveau, om zorg te dragen voor tevreden gasten.

Snelheid en service zijn jouw motto evenals afspraak is afspraak. Naast het ontvangen van gasten zorg je voor het placeren, bedienen en adviseren.

Je zorgt voor de juiste mise en place, neemt bestellingen op en alle bijbehorende werkzaamheden. Wat wij vragen Gastgerichte DNA! Aantoonbare relevante ervaring Relevante opleiding is een pré Affiniteit met wijn-

spijs Proactieve houding Inlevingsvermogen Goede communicatieve en sociale vaardigheden Gemotiveerd & flexibel Wat wij bieden Flexibele werkdagen en werktijden Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s Persoonlijke ontwikkeling d.

m.v. trainingen en cursussen Een afwisselende baan Speciaal medewerkerstarief voor jouw nachtjes Fletcher Hotels! Aantrekkelijk salaris Ben jij de aangewezen persoon die onze gasten een glimlach geeft en bezorgt?

Twijfel niet, en gebruik onderstaande button om direct te solliciteren. Wil je meer weten over Fletcher Hotels? Kijk dan op www.fletcher.nl

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier