Werkvoorbereider/Calculator
Teqoia
Deventer, Nederland
15 dagen geleden
source : Twiglers
 • Als werkvoorbereider / calculator bestaan je taken en verantwoordelijkheden met name uit.Het calculeren en voorbereiden van projecten en het maken van offertes;
 • Instructies geven aan de monteursgroep;het ontwerpen van installaties en het aansturen van de autocad tekenaar;het zorgdragen voor een efficiënte inkoop van materialen t.

 • b.v. projecten;beoordelen van compleetheid van aanvraagstukken;aanvragen van prijzen / offertes van materialen en toeleveringen;
 • opnemen en inmeten van de te verrichten werkzaamheden;registeren en uitwerken van meer- / minderwerk calculatiesopstellen en bewaken van de overallplanning.

  In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

 • Wat heeft Teqoia te bieden? Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;Een aantrekkelijk salaris;Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding en carrière advies;OpleidingsmogelijkhedenWij zijn op zoek naar een werkvoorbereider / calculator voor een totaalinstallateur in Deventer.

  Onze opdrachtgever richt zich op nieuwbouw, renovatie, verbouw, service&onderhoud en totaal projecten in zowel woningbouw, utiliteitsbouw als in de retail.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier