Magazijn/ inpakmedewerker
Tempo-Team
Enter, NL
7 dagen geleden

Wil jij ook graag de schakel zijn tussen de productie en verzend afdeling en onderdeel uitmaken van een gezellige club collega’s?

Dan is dit de functie die bij je past.

De inpak / productie afdeling is één van de belangrijkste onderdelen binnen een organisatie. Zonder jou hulp zal de klant nooit het juiste product op de juiste plaatst en tijd ontvangen.

Geen één dag is hetzelfde en je werkzaamheden zijn erg divers. In de ochtend wordt bepaald waar je deze dag verantwoordelijk voor bent.

Samen met je collega’s zorg je onder andere voor de kwaliteitscontrole, het verpakken van de producten en een tijdige bevoorrading van je afdeling.

Wat verwachten wij van jou?

Bereid om in de 2 of 3 ploegen dienst te werken

LBO / MBO werk- en denkniveau

Positieve en energieke instelling

 • Wij bieden naast een baan bij een leuke werkgever met een goede werksfeer;
 • marktconform salaris + toeslagen

  8 % vakantiegeld

  Ben jij nauwkeurig en weet jij van aanpakken? Solliciteer dan middels de bovenstaande button.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier