Lead Developer
Nederlandse Loterij
Rijswijk, NL
1 dag geleden

16 februari

Als Lead Developer van ons nieuw op te zetten inhouse development team ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een scrum team welke werkt aan de ontwikkeling van verschillende websites voor onze loterijproducten.

Klinkt dit interessant en wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Organisatie

Werken bij Nederlandse Loterij betekent werken in een dynamische professionele organisatie. Om in de competitieve kansspelmarkt succesvol te blijven, bouwen we constant aan een wendbare en weerbare organisatie.

Dat doen we met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen.

Je komt te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen Nederland gezond en gelukkig maken. Dit doen we door onze opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sport via NOC*NSF en aan achttien goede doelen.

We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

We vinden het belangrijk dat je bij ons met plezier en trots je werk kunt doen.

Functie

Je komt te werken op de afdeling Technology, het hart van de Nederlandse Loterij, waar we samen werken aan de ontwikkeling van nieuwe systemen en applicaties.

Nederlandse Loterij is in beweging en de inzet van IT en technologie wordt hierin steeds belangrijker. Wij hebben een grote veranderagenda en zoeken enthousiaste IT collega’s die hier een bijdrage aan willen leveren.

Nederlandse Loterij bevindt zich in een overgangsfase naar meer data-gedreven werken. Een overgang naar een digital klantgerichte organisatie, waarbij we sinds vorig jaar werken in multidisciplinaire en DevOps teams.

Binnen de afdeling Technology zijn we bezig met het opzetten van een inhouse development team. Als Lead Developer stuur je een scrum team aan.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de websites van onze loterijproducten inclusief verschillende back-end componenten die als focus de online kanalen van Staatsloterij, Lotto en Miljoenenspel hebben.

De omgevingen zijn volledig geïntegreerd met onze backend API's en CMS en leveren hiermee flexibiliteit en geoptimaliseerde gebruikersstromen.

Het DevOps team zal nauw samenwerken met de productteams en voortdurend op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om ervaring en conversie te verbeteren op basis van feedback en data-analyse.

Je bent als Lead van het team het aanspreekpunt voor de Product Owners voor het uitdenken van technische oplossingen en verantwoordelijk voor het geven van technische input voor de user stories.

Ook help je zelf mee met ontwikkelen van software als developer.

Technologieën die we voornamelijk gebruiken zijn :

Cloud) software-architectuur gebaseerd op Azure

 • Jira, Azure DevOps, Robot-framework, New Relic, Git
 • C #, .Net Core, JS, VueJS
 • Functie eisen

 • Een afgeronde Bachelor of Master (Master is een pré) in de richting van IT
 • Diepgaande technische kennis van IT-systemen, processen en diverse ontwikkelmethodes zoals hierboven vermeld
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een development team waarvan 2 jaar ervaring met het coachen van een team
 • Ervaring met agile werken
 • Je bent een leider die het team kan helpen zich verder te ontwikkelen, managen, motiveren en uitdagen
 • Je houdt gemakkelijk het overzicht en kan meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden. Je bent data-gedreven : je gebruikt data als uitgangspunt voor beslissingen
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor de performance & development van jouw producten.
 • Aanbod

  Je wordt onderdeel van een enthousiast team en krijgt veel verantwoordelijkheid binnen een creatieve, open en informele organisatie met leuke collega’s.

  Daarnaast bieden wij :

 • Een fulltime functie, je start met een jaarcontract en hebt uitzicht op een vaste baan
 • Een goed salaris wat ligt tussen de €4.600,- en €6.700,- bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van de ervaring die je meebrengt
 • Wij werken hybride. Kantoor is in principe de plek waar jij je werk doet, maar je werkt vooral op een plek die het beste past bij de aard van je werkzaamheden.
 • Een jaarlijks opleidingsbudget om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, 27,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid tot onbeperkt gebruik van onze sportschool met personal trainer!
 • Vragen?

  Ben je geïnteresseerd in deze mooie uitdaging? Reageer dan snel! Wij ontvangen graag je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton.

  Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter Charissa Broekhuis via charissa.broekhuis nederlandseloterij.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature of het ongevraagd toesturen van cv’s wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier