Business Consultant ICT voor Zorg en Onderwijs
Koninklijke Kentalis
Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant, NL
6 dagen geleden

Wat ga jij doen?

Je onderzoekt, geeft advies en vertaalt de vraag van de organisatie naar passende ICT oplossingen. Je neemt deel aan digitaliseringsprojecten die er aan bijdragen dat medewerkers van Kentalis beter onderwijs en betere zorg kunnen bieden.

Hierbij zorg je voor een optimale fit tussen business behoefte en ICT diensten. Intern noemen we de functie portfolioadviseur. Jouw kerntaken :

 • Je helpt onderwijs en zorg de beschikbare ICT oplossingen zo goed mogelijk toe te passen;
 • Op basis van het ICT beleid maak je plannen voor ontwikkeling, aanpassing en innovatie van het ICT producten- en dienstenportfolio;
 • Je geeft advies en doet beleidsvoorstellen voor vernieuwing van het tactisch ICT beleid;
 • Je ondersteunt onze zorg- en onderwijsafdelingen en andere organisatieonderdelen bij het goed definiëren van hun vraag en deze te vertalen naar de juiste ICT oplossingen, waarbij je gebruik maakt van visualisatietechnieken om processen in kaart te brengen;
 • Je adviseert bij implementaties en de inzet van de ICT oplossingen;
 • Je draag actief bij aan het professionaliseren van diverse processen.

  Met wie werk je?

  Het team Informatiemanagement bestaat uit 10 collega’s met verschillende achtergronden en leeftijden. Elkaar versterken en van elkaar leren staat centraal.

  Het team bestaat uit informatiemanagers, een informatieanalist, ICT projectleiders en business consultants (intern portfolio adviseurs genoemd).

  De totale ICT afdeling bestaat uit ongeveer 70 collega’s.

  Kentalis in het kort

  Als landelijke expertise organisatie is Kentalis er voor mensen die een of hebben of die of zijn. Daarnaast kunnen zij andere beperkingen hebben.

  Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra door heel Nederland.

  Wij bieden jou

  Een goede start bij Kentalis vinden we belangrijk. Daarom word je ingewerkt door een ervaren collega en krijg je toegang tot onze introductie-app.

  Daarnaast bieden we jou :

  We hebben het vertrouwen in jou dat we samen de ICT klaar maken voor de toekomst. Daarom krijg je direct vanaf de start een fulltime dienstverband (36 uur) voor onbepaalde tijd.

 • Jouw uren en werkdagen stemmen we zo af dat het voor iedereen goed uitkomt;
 • Salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform Cao Gehandicaptenzorg;
 • Een fulltime dienstverband voor 36 uur. Jouw uren en werkdagen stemmen we zo af dat het voor iedereen goed uitkomt;
 • Een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op vast bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur PBL (naar rato) wat je kunt gebruiken voor o.a. verlof, of uitbetaling. Daarnaast bieden we je extra’s zoals een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij PFZW en reiskostenvergoeding;
 • Een laptop, mobiele telefoon en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of vakliteratuur?

  Wie ben jij?

  Je hebt visie op wat businessconsultancy is en kiest niet voor routine maar voor een baan waarin jij jouw visie en ambities kwijt kan in vernieuwende projecten.

  Ook is dit op jou van toepassing :

 • Je bent in het bezit van een hbo of wo-diploma, bijvoorbeeld richting bedrijfskundige informatica of business IT and management ;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring op gebied van business consultancy, informatie & Procesanalyse en je bent bekend met portfoliomanagement, er is ook ruimte voor een starter;;
 • Van onderwijsdirecteur tot zorgmedewerker of directeur ICT : Jij weet in de diversiteit van contacten altijd jouw communicatie af te stemmen op jouw gesprekspartner en ze mee te nemen in de ontwikkelingen op ICT gebied.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier