Traineeship Supply Chain
Eiffel
Arnhem, Nederland
4 dagen geleden

DIT GA JE DOEN

Sta jij op het punt om de eerste stappen te maken in je carrière op het gebied van Supply Chain & Logistiek? Dan is ons Supply Chain traineeship echt iets voor jou! Als Supply Chain trainee bij EIFFEL pas je vanaf dag één jouw kennis toe in de praktijk bij onze opdrachtgevers en bouw je middels trainingen aan de basis van je carrière.

Bij EIFFEL werken we met veel verschillende soorten klanten en opdrachten, dit geeft jou als starter binnen de Supply Chain de perfecte mogelijkheid om uit te vinden waar jij energie van krijgt en wat voor organisaties bij jou passen.

Daarnaast sta je met jouw EIFFEL collega’s continue in verbinding om ontwikkelingen in de markt en het vakgebied te vertalen naar praktische oplossingen voor onze klanten.

Om deze natuurlijk zelf ook bij de klant te verzilveren in concreet resultaat. Denken én doen dus!

Binnen deze rol kunnen verschillende activiteiten en verantwoordelijkheden komen te vallen afhankelijk van jouw expertise, ervaring en ambitie. Bijvoorbeeld :

 • Analyse en Rapportage : dagelijkse en periodieke operationele bedrijfsrapportages voor optimaliseringsdoeleinden. Je verzamelt de juiste gegevens, analyseert en rapporteert de benodigde stuurgegevens, (productie)planning, klant KPI's, voorraad niveaus, forecasts;
 • Procesoptimalisatie : Je helpt mee bij het opzetten en verbeteren van databestanden en modellen, voorraadbeheersmodellen, beheer stamdata;
 • Inrichting van nieuwe klanten, depots en / of producten.
 • DIT BEN JIJ

 • Afgeronde HBO of WO master, in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain Management of Logistiek;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ondernemend, gedreven, analytisch sterk en een groot probleemoplossend vermogen.
 • Accelerator Program

  Daarnaast neem je deel aan het Accelerator Program : een 2-jarig programma waarin leren, ontdekken en groeien centraal staat.

  In 2 jaar tijd leer je the way we work, ontdek je jouw talent en werk je aan de skills die jij extra wilt ontwikkelen.

  Onderwerpen zoals projectmatig werken, het ontwikkelen van jouw communicatiestijl en persoonlijk leiderschap gaan ervoor zorgen dat jij straks het verschil gaat maken bij de klant.

  Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met de andere trainees vormen jullie 2 jaar lang een hechte traineegroep waarmee je niet alleen trainingen volgt, maar ook toffe activiteiten onderneemt.

  Daarnaast word je intensief gecoacht door een lead trainer en de Performance Manager.

  Tijdens het Accelerator Program word je continu geïnspireerd en gemotiveerd door topsporters om alles uit jezelf te halen.

  Hoe gaaf is dat! Kortom : het Accelerator Program is dé start van jouw carrière. Bij EIFFEL moedigen we je aan om mee te denken, buiten je projecten andere dingen op te pakken en bij te dragen aan de organisatie.

  Bijvoorbeeld door een inhoudelijk artikel te schrijven, een propositie te ontwikkelen, bij een inhousedag potentiële nieuwe collega’s te vertellen over werken bij EIFFEL of je collega’s een training over jouw expertise te geven.

  Zo creëer je niet alleen impact op de organisatie, maar ook op je eigen carrièreontwikkeling.

  DIT KRIJG JE VAN ONS

  EIFFEL is meer dan alleen een opsomming van arbeidsvoorwaarden. Je blijft namelijk continu in beweging aan de hand van ons Talentenprogramma.

  Waar jij goed in bent, gaan we nog veel beter maken! Wil je alles uit je avontuur halen? Sluit dan aan bij inspirerende seminars, wordt uitgedaagd tijdens een kickboksles en ga eens in gesprek met andere Eiffelaars die jou verder kunnen helpen en uiteraard andersom.

  Uiteraard is een goede beloning op zijn plek :

 • Bruto maandsalaris van 2.800 euro per maand;
 • Onkostenvergoeding : 60 euro netto per maand;
 • Elektrische leaseauto en OV kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privé gebruik);
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.
 • INTERESSE

  Solliciteer vóór 18 juli met jouw cv.

  Voor meer informatie neem contact op met Thomas Kraan via 0626548773 of via tkraan eiffel.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier